maryuss2011 Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Salut!! Am proiectat cablajul unui vu-metru de la un amplificator CROWN luandu-ma dupa o poza a unui cablaj proiectat de cineva. Pentru cei cunoscatori:Observati vreo greseala in proiectare? Adica vreau sa aflu daca am gresit vreun traseu sau nu.Pentru cei interesati,daca este bine proiectat va pot oferi fisierele.Multumesc anticipat pentru ajutor. P.S:Atasez poze pentru comparatie poza cu cablajul gasita pe net: poza cu cablajul facut de mine: Link spre comentariu
PKP98 Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Salut! In cablajul original la LM3915,pinul 2 este conectat cu pinul 4,iar pinul 6 si 7 la fel ,iar acesti pini sunt uniti cu o rezistenta de 1k,in cablajul tau ai omis acest lucru ,doar ai unit pinul 6 cu pinul 7,nu ai mai pus acea rezistenta ,si inca ceva ,unde vin puse LED-urile,cate doua in serie,ai uitat sa unesti catodul cu anodul . Mare atentie,si vezi ca mai pot fi greseli. 1 Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 6, 2015 Autor Partajează Postat August 6, 2015 Pinul 2 cu 4 si 6 cu 7 sunt conectati exact ca in acel cablaj de pe net...nu observ greseala...iar la led-uri aveti dreptate.Multumesc ! Link spre comentariu
PKP98 Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 La varianta facuta de tine pinul 6 si 7 de la LM3915 sunt conectati impreuna si asa si trebuie ,dar ma refer ca din pinul 6 si 7 trebuie sa plece o rezistenta de 1K in pinul 2 si 4 care sunt conectati si ei impreuna ,uitate la varianta originala la pinul 6 si 7 sa vezi ca din ei mai pleaca ceva si anume acel traseu pe care vine pusa rezistenta de 1k ,uitate mai bine. Bafta! Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 6, 2015 Autor Partajează Postat August 6, 2015 (editat) Am observat acum...cred ca am uitat sa fac traseul acela... Multumesc pentru ajutor! L.E: Cam asa arata cu modificari: Editat August 6, 2015 de maryuss2011 Link spre comentariu
PKP98 Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 (editat) Da e bine ,dar mai e ceva minuscul la CD4066 pinul 8 nu este conectat ,el trebuie pus la acel strap din apropiere ,uitate in original ca sa vezi si o dioda zener de pe intrare 1N4148 e pusa invers. Stai linistit,se mai intampla sa gresesti,oricum imi pare bine ca te-am putut ajuta. Editat August 6, 2015 de PKP98 Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 6, 2015 Autor Partajează Postat August 6, 2015 He He..nu am vazut acele mici greseli.Mersi inca odata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum