ciuca paul Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Va salut.Am o problema la acest sasiu ,nu recunoaste nici un tip de telecomanda.Proces.este M37211M2-508sp,si ce echivalenta are memoria lui xls90c21p? si un dumppentru acest sasiu s-ar putea gasii? Va multumesc.. Link spre comentariu
dan cod Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Ai telecomanda originala?receptorul IR e bun?E cu video? Link spre comentariu
elmar Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Nu cred că v-ar folosi la ceva un dump pentru acest şasiu...dacă bănuiti că ar fi din memorie ...pur si simplu schimbaţi-o ...si refaceţi setările din meniu! Link spre comentariu
ciuca paul Postat August 6, 2015 Autor Partajează Postat August 6, 2015 Se pare ca ati avut dreptate cu dumpul ,am pus o memorie goala si tot asa se mamifesta.Cu un supertel 466 acum gasesc cateva programe este ok si pe av dar nici cu programabila la codul 545 nu simte nimic,cu cealalta,meniu,reglaje sau altceva nu merge.Propiet. tot cu supertel il folosea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum