Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv axen

Vizitator nick41

Postări Recomandate

Nu are 5v.

5v si 3,3v se face pe placa de baza. Mai are in plus doar reglajul de luminozitate pentru leduri (piciorusul ADJ....semnal care vine de la procesor)

Editat de mac01
Link spre comentariu

@Polaku2002;

Ti-am facut un foto la secundarul sursei...am tras cat am putut de aparatul foto (nu este foarte performant...e un Fuji mai vechiut). Daca apesi de doua ori pe poza o sa se mareasca.

Sper sa te ajute.

Bafta.

Posted Imageimage hosting 30 mb

Editat de mac01
Link spre comentariu

Uitându-mă la poză mi-am adus aminte că am avut o problemă pe care am rezolvat-o anulând Ube la tranzistorul smd din colțul dreapta sus.Ia puneți o lacrimă de cositor pe be,dați 12V din exterior și vedeți dacă pleacă și ledurile.

Link spre comentariu

Am rezolvat cu consumul pe led-uri...acum nu mai stiu cum a fost ordinea la foliile acelea....sunt 4 la numar cu cea alba care vine prima jos...restul le-am pus peste plexi dar am lumina slaba, mentionez ca nu este din ldeuri

Link spre comentariu

faza e ca vreau sa incerc sa alimentez din extern tot cu un alimentator de 4.2a un tv tot de 22 inchi dar care e ilulinat cu 2 lampi fluorescente lcd,nu led...astea led cred ca consuma mult mai putin fata de lampile fluorescente....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări