BUGHIU Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Este ...''la metru''....!!! Cate leduri sant pe banda dvs si de cati wati ledul?! Calculati!! Link spre comentariu
gabilungu66 Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 (editat) 28 de smd-uri duble(2 led-uri pe smd) nu stiu ce putere au,treaba e ca sunt foarte inguste(banda are 4mm) Editat August 21, 2015 de gabilungu66 Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 A reusit cineva sa gaseasca schema sursei? Am o sursa decedata de la acelasi tip de tv, in care a intrat 380v. S-au impuscat cateva smd-uri in primarul sursei si nu le stiu valoarea. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Marian Coman Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 sal mac01 ai reusit sa gasesti ceva.pune vreo cateva poze cu sursa sa vad locul unde sunt ars acele smd-uri si poate te pot ajuta eu si asa ca eu il am desfacut pe al meu Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 (editat) Salut Marian. Din pacate nu am mai intrat pe aici pentru ca nu am mai avut timp. Tv-ul a ramas in aceeasi stare adica defect. Nu am gasit nicio schema care sa se potriveasca si nici nu am mai avut timp de el. Pana de Paste as vrea sa-l rezolv neaparat..deci trebuie sa-i acord mai multa atentie si sa incerc sa-l repar intr-un fel sau altul. Daca ma poti ajuta m-ar interesa valorile rezistentelor R8, R9,R12 Merci. Editat Aprilie 6, 2016 de mac01 Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Televizorul l-am rezolvat. Daca pot sa ajut pe cineva cu ceva (acum cat mai este tv-ul la mine) il astept cu intrebari. Am facut rost de o sursa la userul Marian Coman si am reusit sa o repar si pe cea stricata a tv-ului. Integratul din primarul sursei este SG 6859 smd iar tranzistorul MDF4N60. Valoarea rezistentelor si tranzistorilor le-am scris pe un carnetel. Am vrut sa-i scot schema la primarul sursei dar nu aveam dispozitia necesara. Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 (editat) va salut am si eu o problema cu sursa de tensiune din acest post si nu inteleg ca nu am o schema . va rog putin ajutor. atasez poza cu sursa , partea cablajului. intrebarile mele sunt? 1. cu sursa scoasa din tv, cablul de alimentare conectat la 220v si atat ar trebui sa am 12v in secundarul transformatorului unde am marcat eu pe poza? eu nu am nici o tensiune aici 2. care este primarul transformatorului , este cel marcat de mine in poza? multumesc si atat deocamdata Editat August 11, 2016 de 6ths3ns3 Link spre comentariu
mac01 Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 (editat) Ti-am notat pe cablaj care este primarul si unde trebuie sa ai 12 volti. Si da.... cu sursa deconectata de la aparat trebuie sa ai 12 volti permanent. Editat August 11, 2016 de mac01 Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 s-a notat. multumesc deci tensiune in primar nu am , rezulta ca problema e din partea hot a montajului. in imagine am masurat acolo unde e marcat cu albastru si am peste 220v , iar unde ai spus tu ca e primarul transformatorului am continuitate deci bobina primar transf ok. condensatorul mare de 47mf/400v la bornele lui masurat e ok tensiunea. ce masuratori sa mai fac ? thanks Link spre comentariu
dan cod Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Deci 300V pe condi mare ai da? Atunci trebuie vazut daca are start sursa.Cu CE-i facuta in primar? Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 (editat) Integratul din primarul sursei este SG 6859 smd, iar tranzistorul MDF4N60 da pe cond mare de 400 v am 300v Editat August 11, 2016 de 6ths3ns3 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 (editat) Integratul din primarul sursei este SG 6859 smd iar tranzistorul MDF4N60. Valoarea rezistentelor si tranzistorilor le-am scris pe un carnetel. Am vrut sa-i scot schema la primarul sursei dar nu aveam dispozitia necesara.Scuze, am postat cam in acelasi timp. Editat August 11, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
mac01 Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 (editat) s-a notat. multumesc deci tensiune in primar nu am , rezulta ca problema e din partea hot a montajului. in imagine am masurat acolo unde e marcat cu albastru si am peste 220v , iar unde ai spus tu ca e primarul transformatorului am continuitate deci bobina primar transf ok. condensatorul mare de 47mf/400v la bornele lui masurat e ok tensiunea. ce masuratori sa mai fac ? thanks Eu nu stiu ce masuratori faci tu pe chopper....acolo iti trebuie un osciloscop. Sa nu mai vorbim ca toate masuratorile tale notate cu albastru sunt complet gresite. Transformatorul (chopper-ul) are in primar doua bobine...la extremitati ai o bobina si la mijloc o alta bobina. Intai trebuie sa verifici daca nu ai scurt la iesirea sursei...poate sursa functioneaza dar este in protectie. Editat August 11, 2016 de mac01 Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 mas cu albastru sunt inf. am inteles cum sta treaba cu transf. nu cred ca e in scurt si implicit pretectie pe iesire ptr ca am deconectat pinii la secundar traf si nu am nici o tensiune pe iesire.beleaua e in I parte a sursei. Link spre comentariu
sesebe Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Pe pinii trafului din secundar nu o sa poti masura cu un multimetru. Ti s-a mai spus, pt o astfel de masuratoare iti trebuie osciloscop. Dioda redresoare din secundar este ok? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum