Vizitator nick41 Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 buna ziua am un tv axen si are sursa defecta AY042D-1SF04 as dori sa o cumpar dar nu gasesc ,daca ma poate ajuta cineva va multumesc mult Link spre comentariu
dan cod Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Pune o poza cu ea Link spre comentariu
Vizitator yo2bjz Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 Si eu am nevoie de aceasta placa : AY042D-1SF04 Nu stiu cum sa atasez aici o poza . Link spre comentariu
iuliantv Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 nu se poate repara cea veche? este si cu controler leduri? sau invertor cfl ? daca este fara acestea se pot adapta usor si altele,in functie de spatiul interior,cred ca este cea din poza de mai jos,nu? Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 In afara de trafo chopper ,care probabil s-ar gasi mai greu sau deloc....restul componentelor zic ca sant ''gasibile'' si implicit sursa reparabila!! Link spre comentariu
Vizitator yo2bjz Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 este cea din poza cu diferenta ca tranzistorul smd are deasupra si radiator , este reparabila dar dupa ce inlocuiesc dioda de la controlerul de leduri si tranzistorul tensiunea este mai mare si se incalzesc excesiv ledurile inclusiv tranzistorul , sunt deja la al treilea tv care-mi vine cu defectul asta si nu depistez alte piese defecte . Link spre comentariu
iuliantv Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 (editat) e si normal ca tensiunea sa fie mai mare decat ce intra asta e si rolul invertorului,acum depinde de cum sant legate ledurile ,pot fi legate in serie sau in paralel,ex 4 leduri legate in serie alimentate la 12v dar acest rand de 4 leduri poate fi legat in serie cu alt rand de 4 leduri si alt rand de 4 leduri si tot asa,sau pot fi legate ex 4 leduri in serie legate in paralel cu alt rand de 4 leduri ,si atunci este deajuns 12v cu ceva amperi mai multi, la un led de 22inch am avut 45v dar am si un led de 24 ce se alimenteaza la 9v, dv mai mult ca sigur aveti un trafo sau o bobina cu ceva spire in scurt si aceasta duce la incalzirea diodei si a tranzistorului ,daca este doar o bobina e simplu de rebobinat cu aceeasi grosime si acelasi nr de spire sau chiar mai putine cu 2-5 spire pentru a proteja ledurile,personal am facut asa ceva,si tranzistorul l-am schimbat cu ceva non smd pe care am adaugat si un mic radiator,sau posibil sa aveti ceva leduri in scurt ce duc la incalzirea tr si dioda ,sper ca m-am facut inteles,success Editat August 13, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator yo2bjz Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Ledurile se aprind toate , iar bobina am bobinat-o din nou , sunt intradevar 45 V si cu bobina cu spire mai putine nu se schimba tensiunea. daca leg in paralel cu ledurile o rezistenta de 150 ohmi merg normal dar se incalzeste rezistenta de 16 w foarte tare. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 inseamna cu nu e bobina de care vorbesc eu,45v cred ca e ok,ledurile e si normal sa se incalzeasca ,acum nu stiu ce inseamna la se incalzesc Link spre comentariu
Vizitator yo2bjz Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 fierbinti dupa 15 minute se decoloreaza panelul in dreptul ledurilor Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 (editat) Pe placa nu e scrisa nici o tensiune necesara ledurilor? Daca alimentati separat ledurile...tot se incalzesc exagerat? Ceva riplu mare pe alimentarea ledurilor?? Editat August 13, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
iuliantv Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 este un c electrolitic de vre-o 100v pe acel 45v l-ati schimbat Link spre comentariu
Vizitator yo2bjz Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Automat schimb electrolitici . Pe placa nu e scrisa nici o tensiune necesara ledurilor? Daca alimentati separat ledurile...tot se incalzesc exagerat? Ceva riplu mare pe alimentarea ledurilor?? nu se incalzesc . Link spre comentariu
Vizitator yo2bjz Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 nu scrie pe placa tensinea necesara ledurilor . oricum este 45 V nu stiu daca are riplu nu pot verifica . sunt doua randuri de cate 14 leduri toate bune . Link spre comentariu
Vizitator yo2bjz Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Dl. iuliantv avetio cumva dump pentru 17MB82-1A ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum