Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor TOSHIBA 32HL933G

Eugen Chirila

Postări Recomandate

Multumesc Florin, multumesc Dan, defectul era, adica a fost din butoane.

Va doresc toate cele bune.

Inca o data, MULTUMIRI MAXIME, sau fara numar, fara numar. :d

Al vostru coleg de forum,

Eugen Chirila.

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Eugen, de ce nu ai schimbat singur butoanele cu atat mai mult cu cat 3-4 depanatori ti-au indicat acelasi defect!?!? E treaba simpla de 15-20 de minute, mult este pana desfaci toate suruburile.

Link spre comentariu

Nu o sa va vina sa credeti, problema nu a fost din butoane !.

Problema a fost in placa de baza, mai exact scurt circuit intre trasee, mai exact, placa are mai multe straturi de circuite, si nu se stie/vede care circuite au intrat in scurt si de ce, de aceea dupa inlaturarea butoanelor sa constat ca defectul persista, iar Sergiu, prietenul lui Dan a trebuit sa taie/sectioneze pur si simplu anumite trasee, pe care va rog sa ma credeti, pe mine nu m-ar fi dus mintea pe care sa le tai/sectionez/intrerup.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu
Vizitator cata82

Normal ca placa "are mai multe straturi" mai exact este o placa dublu stratificata cu trecere prin placa. Bine ca ai rezolvat-o, felicitari.Intr-adevar marile service-uri gen Samsung, LG, Phillips, Toshiba se rezuma in a schimba doar subansamble-surse, t-con-uri, placi de baza! Oare daca ii pui sa schimbe un AS15/AS19 de pe un t-con sau un tl431 smd sau FAN6300 dintr-o sursa oare se pricep!?!?

Link spre comentariu

Am mai spus, am avut o problema asemanatoare cu celalt TV Samsung LCD etc, care isi schimba singur canalele, iar la service i-au schimbat instant placa de baza, norocul meu a fost ca era inca in garantie.

Servce-urile de marca sunt niste facaturi, ei nu depaneaza, doar inlocuiesc subansamble/placi si atat, in rest sunt niste mari nulitati.

Daca s-ar da un ordin sa fie impuscati toti depanatorii de TV-uri, astia ar muri nevinovati. :d

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu
Vizitator cata82

Nici eu nu cred ca se pricep. Asta e politica marilor service-uri de ce sa iau 100-150 ron pe reparatie cand pot sa iau pe un subasamblu 300-600 ron(depinde de tv lcd/led)!?!? Iar subasamblu defect intra in alt service colaborator care il repara, il cosmetizeaza si e ca nou apoi intra iar in circuit! Normal ca le convine sa jecmaneasca omul!

Editat de cata82
Link spre comentariu

Pardon, @cata82, esti mic copil, cu 300-600 lei, mie mi-au cerut pe placa de baza 1100 lei + 60 lei manopera !!!!

Si pentru ca nu am acceptat pretul, tot si-au scos parleala, mi-au luat 60 lei constatarea.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu

Pardon, @cata82, esti mic copil, cu 300-600 lei, mie mi-au cerut pe placa de baza 1100 lei + 60 lei manopera !!!!

Si pentru ca nu am acceptat pretul, tot si-au scos parleala, mi-au luat 60 lei constatarea.

si eu cind am zis cal si repar cu 100lei si nu cu 1100lei +60 manopera cu bani astia reparai 10 teveuri sau mai multe la mine :rade: dar la ei lasa ca are omu bani  :95

asta chiar este bataie de joc cum am spus si mai sus ei in loc sa angajeze niste electronisti ei angajeaza niste copii care schimba sasiul si atit alceva nu mai stiu dar asta este traim in romania tara lui peste

Link spre comentariu

Eu sunt curios ce pregatire au cei care stiu doar sa inlocuiasca placi???La asta si eu ma pricep dar  nu cred ca m-ar angaja nimeni din simplu motiv ca nu am pregatire in domeniul electronicii. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări