Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator audio baby aksa

Postări Recomandate

:) In ultima perioada mi-a fost dat sa vad numai goange irealizabile practic, sau foarte greu sau aproape imposibil de stabilizat. Pereche Baxandall in etajul pilot ? :) Baiatul asta APEX nu stiu de unde le scoate, dar scoate multe :) Mai nou pe DIYaudio este avocatul amplificatoarelor fara reactie negativa globala. Este adevarat ca are toxicitatea ei si GNFB-ul in cantitati prea mari, nemaivorbind de stabilitate si oscilatii parazite locale, dar chiar s-o scoti de tot pe principiul ca "lampile suna bine"..... :)...copilarii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Etajul ăla ( VAS ) e de inspirație Yamaha PRO , dar aici e implementat cam prea :) .Cumva funcționează , dar cum funcționează e mai puțin important .Ce ai tu cu gusturile unor useri , dacă HK C12 unora le sta în gât pentru ca are etaj cvasicomplementar etc.În fine , fiecare procedează cum dorește !Spor la treabă și audiții plăcute !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări