vlad1980 Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 salut, vreau sa cumpar nise lampi finale EL86 marca EGRO. aveti idee ce provenienta sunt, ce este cu marca asta de tuburi si daca merita sa ma incurc cu ele? multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 EGRO a vandut in general doar lampi RFT. Eu zic sa le iei daca sunt bune inca, eu nu am avut probleme cu marca asta. Sunt ele din DDR dar sunt ok fata de alte ''comuniste''. Link spre comentariu
vlad1980 Postat August 9, 2015 Autor Partajează Postat August 9, 2015 multumesc pentru raspuns, le-am luat si dupa ce le testez o sa va spun cum se aud in comparatie cu Siemens, Telefunken, Valvo si Polam. lampile sunt NOS. trebuie sa le fac o "formatare" inainte sau le pun direct in amplificator? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Direct în amp,se rodeaza dinamic acolo. Link spre comentariu
zal Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 multumesc pentru raspuns, le-am luat si dupa ce le testez o sa va spun cum se aud in comparatie cu Siemens, Telefunken, Valvo si Polam. Siemens e acelaşi lucru cu TFK care le producea de fapt. Cînd a renunţat TFK la producţie, au apărut lămpi Siemens produse de RFT. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum