cipry21 Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 A avut finalii arsi. I-am schimbat dar tot nu am semnal la boxe. Are un releu pe iesire nu cupleaza nimic. Link spre comentariu
dan cod Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Nu cupleaza si bine face.Cred ca ai tensiune continua pe iesire. Link spre comentariu
cipry21 Postat August 5, 2015 Autor Partajează Postat August 5, 2015 Din ce cauza ? nu ma prea pricep la amplificatoare audio. ms. Link spre comentariu
dan cod Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Mai ai ceva defect acolo. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Ceva despre tensiuni de alimentare a finalilor.....nu spuneti nimic? Erau scurt,banuiesc! Sigur mai aveti probleme ..... Link spre comentariu
marius75 Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 (editat) Poate fi din cauza finalilor (n-au facut fata alimentarii, probabil facaturi) prefinalii sau rezistentele din emitor (caramizile albe), una dintre ele se vede suntata cu o rezistenta care nu este de wattaj...probail e arsa... Mai pot fi lipituri reci la releul din protectie sau firele care alimenteaza protectia (am patit-o eu la un alt model de amplif) LE: Evident trebuie verificata si siguranta pe alimentare. Editat August 6, 2015 de marius75 Link spre comentariu
zal Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Pe canalul din dreapta pozei, cel defect iniţial, sînt duşi şi trz prefinali, rez de 220 sau 330 Ohmi dintre emitoarele lor e arsă. Cipry21, ia la puricat totul începînd cu etajul final spre etajul pilot al amplifului, scoţi trz afară şi-i verifici, rez fuzibile, etc. Verificarea trz se face cum am descris aici: http://www.elforum.info/topic/106324-componente-originale-sau-false/page-2 Link spre comentariu
cipry21 Postat August 7, 2015 Autor Partajează Postat August 7, 2015 Am schimbat tranz noi 2sc3182 si 2sa1265 in colector au +41v si -41v nu se incalzesc deloc probabil nu primesc semnal in baza. Doar o rezistenta am gasit intrerupta in partea dreapta de pe acea rezistenta alba. Link spre comentariu
clausnc Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 (editat) Am schimbat tranz noi 2sc3182 si 2sa1265 in colector au +41v si -41v nu se incalzesc deloc probabil nu primesc semnal in baza.Doar o rezistenta am gasit intrerupta in partea dreapta de pe acea rezistenta alba.Ai sanse mari sa faci praf tot amplificatorul asta daca nu te pricepi.Daca ai ciupit CI o sa schimbi dea piese, in general prefinali si finali de o sa te plictisesti.Cunosc foarte bine modelul si ce poate in anumite conditii( alti finali, alti prefinali, fara protectia agatata pe semnal, fara corectia inseriata pe reactie, plus multe alte trucuri prezente pe varianta KI). Mai multe detalii pe privat. P.s. Dupa ce o repari te invit sa faci o comparatie si vei avea o mare surpriza neplacuta in privinta sunetului. Editat August 31, 2015 de clausnc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum