ionu7z1992 Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Buna ziua. Am deschis acest topic ca sa va cer parerea in privinta achizitionarii unei perechi de boxe de camera MAGNAT VECTOR NEEDLE. Ce parere aveti??Sunt ok??Merita 850 lei SH???A mai ascultat cineva acest model sa ne faca un review??Ce alte alternative as putea avea in bugetul asta? O zi buna Link spre comentariu
Costin Aurel Baluta Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Buna ziua. Am deschis acest topic ca sa va cer parerea in privinta achizitionarii unei perechi de boxe de camera MAGNAT VECTOR NEEDLE. Ce parere aveti??Sunt ok??Merita 850 lei SH???A mai ascultat cineva acest model sa ne faca un review??Ce alte alternative as putea avea in bugetul asta? O zi buna din cate stiu eu Magnat Vector Needle este un intreg sistem 5.1 sper sa nu gresesc...sa inteleg ca vrei sa-ti iei perechea din fata (podea)? sau din spate (raft)? cateva poze? sau link-ul? Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat August 6, 2015 Autor Partajează Postat August 6, 2015 Este vorba de perechea din fata. Link spre comentariu
dj_bryz Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Eu spun ca sh ..poti lua o pereche de incinte ok pe 3 sau 2 cai. Eu nu as alege ventuzele acelea indiferent de sunet. Depinde si de gusturi....dar in 850 poti lua ceva mai ok decat sateliti de home cinema. Dupa cum vad fundalul pozei ...boxele sunt de pe power.... si sincer pot spune ca baietii au tupeu obraznic la preturi. Editat August 18, 2015 de dj_bryz Link spre comentariu
CBI Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 nu ,nu merita 850 de lei acele turnulete Link spre comentariu
turcu_dan Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 In specificatii vad ca sunt pe 4ohm. Din punct de vedere al conexiunii difuzoarelor in incinta, acestea ar putea fi conectate in urmatorul fel? Cate 2 difuzoare de 4 ohm conectate in serie x2 , iar cele 2 perechi formate sunt puse iarasi in parallel? Asa rezulta impedanta de 4 ohm? Link spre comentariu
bmwh548 Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Nu stiu cat se mai practica in ziua de azi, dar unele membrane ar putea fi doar pasive. Edit: mda, am vazut ca au portul bass-reflex in spatele incintei. Editat August 19, 2015 de bmwh548 Link spre comentariu
Vizitator Nenciu Victor Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Ce inalte sunt Incap in casa ? ) La 850 Ron , daca cauti ... Gasesti ori boxe ori sisteme , mai mici si mai puternice ... Nu stiu cat bass vei avea pe 4ohm ... Link spre comentariu
bmwh548 Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Nu stiu cat bass vei avea pe 4ohm ... O argumentare se poate? Da' sa fie serioasa ca pentru bancuri este sectiune separata. Multumesc Link spre comentariu
zal Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Mai corect era ''Nu ştiu cît bas vei avea cu acele difuri cît ceaşca''. Link spre comentariu
Vizitator Nenciu Victor Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Nu stiu exact raspunsul , dar factura la curent va fi mai mica . Link spre comentariu
ahegyes Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 In general boxele magnat sunt facute cu simtul raspunderii. In particular, aceste turnulete mie imi plac. Daca merita sau nu 850lei ..... Depinde in ce stare sunt. Daca sunt in stare buna, eu zic ca merita. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Poate alte modele. Erau nişte boxe de tv cu tub plat 16:9, înainte de apariţia tv lcd, exact cu alea le-aş compara pe astea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum