Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere Boxe Magnat Vector Needle

ionu7z1992

Postări Recomandate

Buna ziua.

Am deschis acest topic ca sa va cer parerea in privinta achizitionarii unei perechi de boxe de camera MAGNAT VECTOR NEEDLE.

Ce parere aveti??Sunt ok??Merita 850 lei SH???A mai ascultat cineva acest model sa ne faca un review??Ce alte alternative as putea avea in bugetul asta?

O zi buna

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• bmwh548

2

• ionu7z1992

2

• Costin Aurel Baluta

1

Buna ziua.

Am deschis acest topic ca sa va cer parerea in privinta achizitionarii unei perechi de boxe de camera MAGNAT VECTOR NEEDLE.

Ce parere aveti??Sunt ok??Merita 850 lei SH???A mai ascultat cineva acest model sa ne faca un review??Ce alte alternative as putea avea in bugetul asta?

O zi buna

din cate stiu eu  Magnat Vector Needle este un intreg sistem 5.1 sper sa nu gresesc...sa inteleg ca vrei sa-ti iei perechea din fata (podea)? sau din spate (raft)?

cateva poze? sau link-ul? 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Eu spun ca sh ..poti lua o pereche de incinte ok pe 3 sau 2 cai. Eu nu as alege ventuzele acelea indiferent de sunet.

Depinde si de gusturi....dar in 850 poti lua ceva mai ok decat sateliti de home cinema.

Dupa cum vad fundalul pozei ...boxele sunt de pe power.... si sincer pot spune ca baietii au tupeu obraznic la preturi.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

In specificatii vad ca sunt pe 4ohm. Din punct de vedere al conexiunii difuzoarelor in incinta, acestea ar putea fi conectate in urmatorul fel? Cate 2 difuzoare de 4 ohm conectate in serie x2 , iar cele 2 perechi formate sunt puse iarasi in parallel? Asa rezulta impedanta de 4 ohm?

Link spre comentariu

Nu stiu cat se mai practica in ziua de azi, dar unele membrane ar putea fi doar pasive.

Edit: mda, am vazut ca au portul bass-reflex in spatele incintei.

Editat de bmwh548
Link spre comentariu
Vizitator Nenciu Victor

Ce inalte sunt :d Incap in casa ? :)) La 850 Ron , daca cauti ... Gasesti ori boxe ori sisteme , mai mici si mai puternice ... Nu stiu cat bass vei avea pe 4ohm ... 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

In general boxele magnat sunt facute cu simtul raspunderii. In particular, aceste turnulete mie imi plac.  Daca merita sau nu 850lei ..... Depinde in ce stare sunt. Daca sunt in stare buna, eu zic ca merita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări