adam stefan Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 la acest tv lg 32le 3300 dau pe cautare cauta dar nu gaseste nici un prog i-am dat revenire la setarile din fabrica am verificat tensiuni pe selector sunt ok ma puteti ajuta cumva multumesc o seara buna Link spre comentariu
dan cod Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Asa dintr-o data ,sau cum s-a stricat? Link spre comentariu
adam stefan Postat August 4, 2015 Autor Partajează Postat August 4, 2015 Asa dintr-o data ,sau cum s-a stricat? s-a mai intimplat odata si-a revenit fara interventie ptr o perioada scurta de timp acum nu-si mai revine Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 (editat) Verificati lipiturile de la tuner....si din tuner.... Editat August 4, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
adam stefan Postat August 4, 2015 Autor Partajează Postat August 4, 2015 Verificati lipiturile de la tuner....si din tuner.... am verificat lipituri totul e ok Link spre comentariu
adam stefan Postat August 5, 2015 Autor Partajează Postat August 5, 2015 Pe AV merge? merge pe av Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Banuiesc ca pe cablu nu pe antena nu prinde niciun program?!?!? Alt tv merge in locul lui ?!? Link spre comentariu
adam stefan Postat August 5, 2015 Autor Partajează Postat August 5, 2015 Banuiesc ca pe cablu nu pe antena nu prinde niciun program?!?!? Alt tv merge in locul lui ?!? da pe cablu iar in locul lui merg alte tv fiind birou de lucru Link spre comentariu
adam stefan Postat August 7, 2015 Autor Partajează Postat August 7, 2015 da pe cablu iar in locul lui merg alte tv fiind birou de lucru incredibil cind eram pe punctul de abandon am mai dat inca o data instalare si functioneaza perfect ??// cred ca are program special de a enerva propietarul si a-l determina sa achizitioneze altul multumesc tuturor o zi buna Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 (editat) In astfel de situatii se recomanda ,de la farmacie,medicamentul : ''STRESCLIN'' sau ungunetul din atas Editat August 8, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum