vergil Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 (editat) Cand conectez miniusb la pc , nu pot vedea continutul tabletei . Imi apare in mai computer ca doua partitii , dar nu le pot deschide . Cand vreau sa le deschid , imi cere sa bag un disc . Exista vreun soft , program ceva cu care sa pot deschide aceste partitii ? Sa u nu se poate ? Multumesc Editat August 4, 2015 de vergil Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Ce sistem de operare folositi pe pc-u ??? Link spre comentariu
Marius84 Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 (editat) Ati activat stocare usb la tableta dupa ce o conectati la pc? Ma refer la mesajul pe care il afiseaza tableta in momentul conectarii. Editat August 14, 2015 de Marius84 Link spre comentariu
vergil Postat August 16, 2015 Autor Partajează Postat August 16, 2015 da , am activat Link spre comentariu
Marius84 Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Vedeti si in device manager la hardware daca va apare instalata corespunzator tableta, sa nu aveti ceva neinstalat sau instalat necorespunzator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum