Vizitator Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 (editat) Atunci sunt condensatorii electrolitici din amplificatorul FM, altceva nu poate sa fie. Eu i-am schimbat la fiecare video sau camera care mi-a venit la reparat, e o boala la toate sa curga electrolitul din ei, uneori mai si corodeaza cablajul. Editat August 6, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Phaenius Postat August 6, 2015 Autor Partajează Postat August 6, 2015 A verificat condensatorii din etajul FM, e ok acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Daca totul e ok ...atunci de ce nu merge ???? Astept oscilogramele cu FM si SVC, poate spun alea ceva, daca nu doar...globul de cristal ..poate sti fara schema, asa pe ghicite. Link spre comentariu
Phaenius Postat August 6, 2015 Autor Partajează Postat August 6, 2015 Nu merge, pentru ca problema e in alta parte. Link spre comentariu
Vizitator PetruMoraru Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva va rog, exista vreo imprimata care printeza pe pe ceva gros de 3-4 mm nefelxibil?? este o hartie pe un plastic dimensiuni de 6.5/9 cm Sau este cineva ce poate modifica o imprimata pentru a printa pe dimeniule dorite??? Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum