Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orion P2110MT* problemă baleiaj verticala

gaguady

Postări Recomandate

Salutare am și acest model de tv, care are o dungă albă pe mijlocul ecranului, sașiu PT90 - 02TA058H, CU CI pe verticală TDA 1771, pe care l-am găsit pleznit alături de rez RD10 de 0,22ohmi/2w. Am schimbat și c-rile ca să nu mai am treabă cu ele căci de unde am tv, există probleme cu tensiunea, care este scăzută. După ce le-am schimbat tot la fel face - dungă albă pe mijloc. Am crezut căci TDA luat poate fi de nou stricat și am mai schimbat cu altul nou și tot așa face. Tensiunea de 24V este prezenta, diodă DD41 este buna. M-ar putea ajuta cineva cu un sfat ceva. Mulțumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaguady

2

• iuliantv

1

• dan cod

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Într-adevăr TDA 1771, de noi ce erau ele erau .... de fapt nu erau nimic. Acuma sa vad cu as putea cel putin sa imi recuperez suma de bani data sau mai degraba sa i-au alte materiale ... fara un scandal. Oricum va multumesc pentru ajutor. L-am inlocuit cu un TDA 8174A si acuma funcționează. Sincer e prima data cand am intalnit un astfel de caz si de aceea nu mi-am dat seama, deși am banuit dupa cum am scris mai sus. Incă odata multumiri. Sanatate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări