Vizitator sandree Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 cine vrea sa-mi spuna ce firme schimba as15 g ? Link spre comentariu
iod2 Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 e cam interesanta intrebarea.... nici nu zici de unde esti..... Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 cine vrea sa-mi spuna ce firme schimba as15 g ? Adica ?? Dezlipit cel defect si pus altul nou....sau la ce faceti referire?! Cam majoritatea depanatorilor de pe acest forum,de exemplu,fac asta!! Link spre comentariu
Vizitator sandree Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 sunt din bucuresti dar prefer sa colaborez la aceste integrate minuscule Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 (editat) Cu o suflanta cu aer cald, o penseta cu cioc la 90 grade si flux imediat il schimbi. Editat August 3, 2015 de cata82 Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Nu chiar toti. ...majoritatea am spus....nu toti!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum