nelugavrila Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 (editat) Salut,am un amplificator pioneer sa-750,caruia un amic (meserias) i-a montat puntea redresoare invers(plus la minus).Pana sa-mi dau eu seama,mi-a fiert 2 condensatori ,arsi finali,in fine am inversat puntea ,am gasit prefinalii si o mana de piese arse.Am tensiune de alimentare peste tot.Am verificat tranz.,rezistentele,nu mai stiu.Atasez schema cu tensiunile gasite,si piesele schimbate(cele incercuite)Tensiunile sunt masurate acum fara preuri si fara finali.Ceva pareri? Editat August 3, 2015 de nelugavrila Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Pai montati si preu-rile si finali....altfel nu puteti sti nimic!!! Inainte verificati sa nu mai aveti rezistente arse .... Link spre comentariu
nelugavrila Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 daca montez preu si finalii,intra protectie ,am tensiune de alimentare pe iesire. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Nu e niciunul scurt (finali)?!?! Pe ambele iesiri aveti tensiune? Link spre comentariu
sesebe Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Inseriaza pe alimentari rezistente de limitare de 100Ω/10w sau chiar si 2 becuri de 100w/230v si monteaza si preurile si finalii. Mai fa (temporar) si scurt intre bazele la prefinali pt a-i proteja la curenti pre mari. Altfel nu vei putea sa masori nimic concludent. Link spre comentariu
nelugavrila Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 Multumesc,amicul meu crede ca costa prea mult reparatia si renunta la el.Daca ramane la mine il voi "bibili". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum