giany Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 am un lcd samsung la care modul invertor este cu controler oz 964g defectul consta in faptul ca se aprinde foarte scurt si se sting neoanele am incercat sa anulez protectia lui oz964 cu un led in pin 4 si nu se mai sting neoanele dar lumina este mai slaba in capatul neoanelor deci nu se aprin complet am mai intalnit o data acest defect tot un invertor cu oz964 dar l-am rezolvat prin inlocuirea placii invertor voi ce credeti ar putea fi oz964 de vina daca a-ti mai intalnit acest defect Link spre comentariu
cristronic Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Specifica ce model de invertor ai defect. Link spre comentariu
giany Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 nu am acum model invertor dar cred ca conteaza mai putin defectul l-am intalnit pe 2 invertoare diferite unul cu 7 neoane cel de acum cu 8 neoane ce au in comun este acest oz964 si piesele aferente Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Verificati transformatorul sau transformatoarele invertoare!! Nu stiu cate sant,ca nu ati spus modelul invertorului!! De obicei cel defect se incinge mai tare cu protectia anulata la controller!! Nu este exclus nici ca vreun neon sa fie defect(slabit) sau sa aiba vreo cupla cu defect de contact!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum