Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistori originali

Vizitator Vasile

Sunteti interesati ?  

20 membri au votat

1. 1. Sunteti interesati ?

• DA
      29
    • NU
      4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

4

• overdrive

2

• micutu

1

• wiz26

1

Top autori în acest subiect

Vizitator uratuu

IRFP-urile ar fi o treaba, pacat ca nu puteti aduce si IRFP240, eu unu stau cu montajul in asteptare de 2 luni pentru ca imi lipsesc exact acesti IRFP, deci ar fi treaba treaba daca ati reusi Domnu~ Vasile sa aduceti si complementarii intr'un sfarsit, eu oricum voi lua 4 bucati din IRFP9240 mai ales ca sunt ORIGINALI si sunt si la un pret mai mult decat bun zic eu.Aaa si inca ceva! ne puteti lamuri si pe noi D. Vasile de ce IRFP240 nu se pot aduce? Multam!

Link spre comentariu

Pe majoritatea ne intereseaza sa luam perechi ( canal P + canal N ).De aceea ar fi bine sa poti aduce si 240 :) altfel stam cu " originalu' " in mana si ne uitam la el ...Dupa cum vezi comenzi sunt si vor fi, doar suntem forum de hifi ... :)Io zic sa mai negociezi cu distribuitoru' ... nu vad de ce n-ar aduce, doar ziceai ca-i ia direct de la irf...Sau sunt vreo ciordeala, cum vindeau tiganii la iprs ce apucau ? :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări