luigigerula Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Buna ziua , ma intereseaza un model de telecomanda dedicata sau codul pt programabila , este un tv cu dvd, Tevion lcd tv 2212 , se pare ca s-a fabricat si sub brandul Awa-MSDV3211 .Nu am reusit sa gasesesc nici un cod de OFF cu doua universale , una Vivanco UR89 , cealalta mai avansata .Boardul este MSDV3206-ZC01-01(B) , probabil procesor MSD306PT-LF .La tv am inlocuit lampile cu led , am dezlipit ci si mos de pe invertor-defecte.Tv functioneaza ok , dar nu am reusit sa gasesc tc .Am verificat si inlocuit receptorul IR , cablajul e destul de miniaturizat asa ca nu am vizualizat semnalul IR pe procesor.Multumesc Link spre comentariu
bobo Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 cu telecomenzile universale nu faceti mare lucru. daca va ocupati de depanare cumparati telecomanda made for you si senzorul ir si incercati codul 1938 practic cu aceasta telecomanda se poate controla aproape orice tv. http://www.elforum.info/topic/86330-tv-lcd-tevion-model-lcd-tv-2411/ Link spre comentariu
luigigerula Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 O sa incerc cu MFY , multumesc , stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum