UDAR Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Cred că nu ai fost atent Marian . E vorba de înlocuirea BUX85 de la #83. În rest însă , îți dau totală dreptate . PS Dacă-ți amintești , am stârnit mai demult oareșce supărări pe Forum , când am vorbit despre necesitatea creșterii exigenței tehnice . Mi s-a răspuns ceva de genul : Postați băieți , numa ' postați ! Sigur , ce-am scris mai sus este interpretarea mea subiectiv-literară din ce-mi amintesc că s-a discutat atunci . Probabil că nu s-au rostit nici pe departe vorbele citate de mine . ( Sic ! ) Scuze pentru inconveniențe . Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 (editat) Marian cred ca se referea la asta: O alta intrebare ar fi ce tranzistor pot folosi in locul lui bux85?Cel din primar sursa pc merge? Posted 01 December 2016 - 06:13 PM Am folosit tranzistor din primar sursa pc si merge! Pt ca eu i-am recomandat o sursa auxiliara in locul rezistentei de putere de care se plangea. REVIN: am postat in acelasi timp cu Radu! Editat Decembrie 4, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Atunci interventia mea este 100% aiurea si-mi cer scuze... Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Cunosti diferenta dintre un bipolar si un mosfet? am zis eu undeva ceva de mosfet?am folosit un e13007 luat din primarul unei surse atx!Acum sa vad daca am inteles cum functioneaza protectia asta!Cand se depaseste pragul curentului stabilit din semireglabil se traga la masa pin 1 prin tiristorul simulat!Gresesc? da miticamy in 10 min rezistentele de 56k se inegreau + cele din portile mosfetilor acum nu se mai intampla chestia aia! Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 sarma care trece prin inel are o grosime anume? Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Daca te referi la traful de curent, atunci spira aia ce trece prin el este inseriata cu primarul, deci trebuie sa suporte curentul de acolo, ceva in jur de 1mm diametru ar trebui sa ajunga. Iar sarma pentru "secundarul" trafului de curent ( spirele alea mai multe ) trebuie sa suporte un curent proportional cu raportul de transformare. Daca te referi la altceva atunci...specifica. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 (editat) da la aia ma refeream care este in serie cu primarul!Am facut rost de 2 inele din becuri eco si 1 este mai mic ca altul,si am bobinat pe ala mai mare 2x50sp cu sarma suptire nu stiu sa zic dar cred ca are cam 0,3mm Editat Decembrie 5, 2016 de Emil 1986 Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 E buna aia subtire asa cum ai. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 cam asa arata in functiune:https://www.youtube.com/watch?v=5nMs23U-PTY&feature=youtu.be acum vreau sa ii fac si protectia pe un cablaj de test! Link spre comentariu
burn.out Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 felicitari pentru reusita !!! inca nu am reusit sa bobinez traful etd39 probabil azi sa il bobinez Link spre comentariu
niceguy12 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 cam asa arata in functiune:https://www.youtube.com/watch?v=5nMs23U-PTY&feature=youtu.be acum vreau sa ii fac si protectia pe un cablaj de test! uite un soft start cu rez sau ntc si protectia, valorile pieselor pt protectie sunt cele din schema postata de tine...inlocuiesti extensia din rar in lay.... soft start si prtectie.rar Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 in win7 nu pot schimba extensia!sau nu stiu eu cum!in xp apare dupa nume .extensie in 7 nu imi apare! Link spre comentariu
niceguy12 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 in win7 nu pot schimba extensia!sau nu stiu eu cum!in xp apare dupa nume .extensie in 7 nu imi apare! My Computer > Meniul Tools > Folder Options > Tabul View > Sectiune Hidden files and Folders si debifatioptiunea Hide extensions for known file types Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 gata!mersi! Link spre comentariu
niceguy12 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 pentru alimentarea releului eu am folosit o infasurare pe miez nu m`am complicat cu rezistente de la 220v.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum