Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parola laptop hp

alex26

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

6

• gabiz_ro

3

• Rx-Tx

1

Top autori în acest subiect

Parola nu este salvata in bios. Exista posibilitatea sa scot parola prin stick cu vreun program. As putea inlocui flashul si sa functioneze, sau ce variante ar fi?

Asta ar fi flashul 25vf0168 ?

Editat de alex26
Link spre comentariu

Parola nu este salvata in bios. Exista posibilitatea sa scot parola prin stick cu vreun program. As putea inlocui flashul si sa functioneze, sau ce variante ar fi?

Asta ar fi flashul 25vf0168 ?

Memoria trebuie citita si decodat continutul. Facusem ceva similar a un IBM R50 mai demut folosind o interfata pe port serial

Link spre comentariu

Ba da,daca te pricepi,oricum e pe riscul tau.Vezi pe forum mydigitallife HP Probook BIOS password reset.E listat si 6735B compatibil cu asta.

Link spre comentariu

Am facut stickul cum scrie pe forum, dar nu booteaza de pe el. Apas f10 si degeaba, intra direct parola pe bios.

Undeva nu fac bine, dar nu stiu unde.

Link spre comentariu

Poate nivelul de acces e restrictionat nu ai voie sa alegi boot device.Scoate HDD si DVD astfel incat doar stickul va fi detectat de BIOS,implicit singura optiune de boot.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări