Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HAIER 2199 - dioda B+

catalin004

Postări Recomandate

Salut...astazi sunt la lucru si am un tv la care mi se arde dioda de pe B+...se incinge f rau si pocneste...mentionez ca a mai fost schimbata si am pus una asemanatoare 1N5406, dar poate ca cea originala ar fi trebuit sa fie shotky

tv are urmatoarele componente:

TDA9361PS/N2/5I, cadre TDA8357, sunet 2 bucatix LA 4285, iar sursa ceva cu S-8228 sau 0228 nu se vede scrisul

mentionez ca B+ sta la 111V, iar finalul linii nu se incalzeste excesiv, imaginea este clara, fara probleme BV

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

6

• naetv

3

• Florinel TV

2

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

schimba si c paralel cu dioda si cum se arde in timp sau din prima se incalzeste?

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

acu vreo 7 ani am prins un 11ak30 si tot asa se ardea dioda de pe b+ a fost cu el la garantie si a schimbato si in 2 zile iar sa ars si a venit la mine si am schimbato si eu dar am vazut ca se incalzea mult prea repede ca normal si iam pus o dioda mare formatu diodei ere ca un bu prinsa de radiatoru bu-ului si a mers pina in decembrie anul trecut si dioda era ok era dus bu-ul si condu din baza in rest tv-eul navea nimic numai ca ardea dioda incearca si tu poate ai noroc si merge

Link spre comentariu

Nu retin la ce sasie am intalnit asta,dioda in cauza avea atasate aripioare metalice de terminale pe post de radiator.Poti incerca si varianta asta.

Link spre comentariu

Nu retin la ce sasie am intalnit asta,dioda in cauza avea atasate aripioare metalice de terminale pe post de radiator.Poti incerca si varianta asta.

au fost multe sasie cu asa ceva , dar  erau diode redresoare rapide - in secundar sursa

Link spre comentariu

cu ce pot inlocui s0228?

5q0765rt

dioda cred ca merge her308...am gasit integratul acum

dioda nu era buna.....cu her308 nu se mai incinge...multumesc tuturor

Link spre comentariu

pai si 1n5406 nu este la fel cu UF5408? ma refer ca amperaj si rapiditate....tensiunea difera

Editat de catalin004
Link spre comentariu

pai si 1n5406 nu este la fel cu UF5408? ma refer ca amperaj si rapiditate....tensiunea difera

nu

UF5400, UF5401, UF5402, UF5403, UF5404, UF5405, UF5406, UF5407, UF5408

Vishay General Semiconductor

Soft Recovery Ultrafast Plastic Rectifier

http://www.vishay.com/docs/88756/uf5400.pdf

General Purpose Plastic Rectifier

1N5400 thru 1N5408

Vishay General Semiconductor

http://www.vishay.com/docs/88516/1n5400.pdf

Editat de naetv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări