neinvins Postat Februarie 13, 2007 Partajează Postat Februarie 13, 2007 vrea un prieten sa isi cumpere 2 incinte de MARE calitate.are un plafon financiar de 14 milioane ...vrea 2 boxe standfloor de putere pana in 150W neaparat NOI va rog sa imi dati ceva linkuri sau ceva firme care sa il satisfacasper ca am postat unde trebuie.daca nu, rog un moderator sa mute.multumesc, numa` bine tuturor Link spre comentariu
victor_wts Postat Februarie 14, 2007 Partajează Postat Februarie 14, 2007 vrea un prieten sa isi cumpere 2 incinte de MARE calitate.are un plafon financiar de 14 milioane ...am eu o vaga impresie ca la banii aia nu vor fi asa de MARE calitate ci doar niste boxe care isi vor face treaba de a canta :rock: la recomandari nu ma bag :smt003 Link spre comentariu
neinvins Postat Februarie 14, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2007 ei nah .. ei vreau sa zic 2 standfloor bune, cu un spl bun, cu un spectru cat mai larg si sa aiba un design ingrijit.va rog sa recomandati ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum