Toni Marginean Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Mi-a venit la reparat o boxa activa Behringer B812NEO. Clientul a spus ca mai are una la fel si amandoua se comporta la fel: functioneaza o perioada aleatorie dupa care se opresc. Daca cineva are vreo idee rog sprijin! Mentionez ca in timpul functionarii, una din boxe care este la mine, are tensiunile in parametri. La mine nu s-a oprit dar nici nu pot sa o las in probe ore intregi la volumul din timpul unui spectacol. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 http://www.avsforum.com/forum/89-speakers/1465356-behringer-b812-neo-pa-speaker-power-cuts-off-after-30-seconds.html Se pare ca si altii au acesta problema , posibil o dimensionare gresita a unei componente , eroare de fabricatie sau chiar proiect gresit . Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 1, 2015 Autor Partajează Postat August 1, 2015 Am mai discutat cu cineva si mi-a spus ca cei de la garantii efectiv schimba modulele fiindca nu au putut localiza de unde provine defectul. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Am gasit in arhiva mea doua scheme , una avand etaj final in clasa D iar cealalta in clasa AB . Sper sa va foloseasca ... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 2, 2015 Autor Partajează Postat August 2, 2015 Multumesc Victore, duminica placuta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum