Vizitator Xenion Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Multumesc pentru informatii.As merge pe ICD2 pe de o parte pentru ca IC-Prog nu suporta unele PIC-uri pe care vrea sa le folosesc, iar pe de alta parte as vrea sa fie USB pentru a-l putea folosi cu un laptop fara port serial/paralel.Cred ca o sa astept pana apare si adaptorul cu soclu (sau poate si mai bine versiunea cu soclu pe carcasa, daca o sa fie ), ca proiectele actuale merg si cu JDM+IC-Prog. Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 1. Eu folosesc ICD2 atat pentru programare in exteriorul montajului electronic (cu adaptoare facute de mine pentru AC162049(universal programming module)) cat si in cazuri cand fac cablajul chiar pe placa respectiva. Am programat atat PIC din familia 18 cat si din familia dsPIC30. Ca soft am folosit MPLAB. Link spre comentariu
vsurducan Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 iceprog si ala de la adelaida sunt din pacate depasiteIceprog nu a facut nici o miscare de acu 3 ani iar JDM este de cand lumeatreceti la ceva mai evoluatDe exemplu de la PIC la FPGA + DSP. In acest fel n-o sa aveti nevoie nici macar de clona ICD2. :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum