spyry Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Salutare meseriasi .Nu stiu daca am postat unde trebuie dar am si eu o intrebare ,si anume ,de unde pot cumpara fudor de calitate...................................................................................................................................... ,pentru ca pana acum am luat trei role de fludor de o jumatate de kg,side la mai multe firme si toate s-au dovedit a fi de cea mai slaba calitate. Link spre comentariu
validae Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 La Bazar erau câțiva colegi care vindeau fludor de calitate. Asta din opiniile celor care au cumpărat. Ce nu v-a mulțumit de fapt la fludorul cumpărat deja ? Poate că este tipul ,,fără plumb,, și are o temperatură de topire ceva mai mare.... Link spre comentariu
spyry Postat August 1, 2015 Autor Partajează Postat August 1, 2015 Temperatura de topire este OK ,numai ca ,,biluta ''rezultata dupa topire se sparge precum popcornul are s i culoarea gri cenusiu in loc sa fie alb stralucitor ,nu re nici un fel de decapant in interor si tind sa cred ca e 85la suta plumb si 15 la suta staniu ,cu toate ca pe rola scrie SN60/PB40 ,VRAJEALA DE COMERCIANT CHINEZ. Link spre comentariu
dan cod Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 100% nu are Pb daca face asa Link spre comentariu
cipri_mury Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Si eu tot SN60/PB40 folosesc si lipititurile ies lucioase iar bilutele nu se sparg dar se intampla destul de des ca fludorul topit sa ramana in mare parte lipit de varful letconului desi procedez corect cu lipiturile indepartand mai intai fludorul si apoi letconul de pe placa. Link spre comentariu
MISTER BIG Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 gasiti la mivarom cel de 100 gr. CYNEL e ok. Link spre comentariu
IONPREDUT Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 de acord cu MISTER BIG,CYNEL DE LA MIV... ESTE foarte bun! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum