Vizitator Porc Mic Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Salutare. Am si eu o problema cu o placa de pe o masina de spalat whirlpool awo/d 3100. Am ceva piese arse. Am facut si o poza. Ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce piese sunt si de unde le pot achizitiona? Va multumesc. Link spre comentariu
validae Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Cred că trebuie înlocuit și integratul sursă marcat U200, fiindcă bobina aceea înnegrită se află la intrarea de rețea a sursei în comutație. Acest defect s-a mai discutat sigur și în topicuri mai vechi de la Depanări Casnice sau Electrocasnice, ar trebui să căutați topicuri mai vechi despre acest tip de mașină fiindcă s-au menționat valorile componentelor. Link spre comentariu
modoran Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Eu sincer dupa cum e pusa intrebarea cel mai bine va duceti la un atelier specializat, nu cred ca puteti rezolva singur. Link spre comentariu
dan cod Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 27ohmi/2w si cred LNK304 Link spre comentariu
Vizitator Porc Mic Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 (editat) VA multumesc pentru sfaturi. Am cumparat rezistenta - 27 ohmi / 2w ; 4,7 ohmi/0,5w si ci LNK 364 pn, pe care le-am inlocuit dar tot nu se aprinde nici un led la masina. Ma poate ajuta cineva (contra cost bineinteles) sa ii dau de cap? Eu sunt din Bucuresti. Ma pot deplasa eu cu placa, sau eventual (stiu ca e reclama) sa-mi comunice pe privat macar vreo firma de dezmembrari sa iau una Editat August 5, 2015 de Porc Mic Link spre comentariu
validae Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Vedeți că s-o fi întrerupt și bobina aceea mică și înnegrită.... Link spre comentariu
bobo Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 VA multumesc pentru sfaturi. Am cumparat rezistenta - 27 ohmi / 2w ; 4,7 ohmi/0,5w si ci LNK 364 pn, pe care le-am inlocuit dar tot nu se aprinde nici un led la masina. Ma poate ajuta cineva (contra cost bineinteles) sa ii dau de cap? Eu sunt din Bucuresti. Ma pot deplasa eu cu placa, sau eventual (stiu ca e reclama) sa-mi comunice pe privat macar vreo firma de dezmembrari sa iau una la care rezistenta de 4,7 ohmi va referiti? aia nu este bobina ? sper ca nu ati montat o rezistenta in locul bobinei. Link spre comentariu
Vizitator Porc Mic Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 (editat) Nu am montat-o. Cumparasem rezistenta dar nu am apucat s-o schimb, spre norocul meu sa nu fi ars ceva . Imi puteti spune ce valori are bobina? dupa cate am mai citit pe forum am vazut ca trebuie o bobina de 4,7 uH? sau 470uH? Editat August 5, 2015 de Porc Mic Link spre comentariu
adicontakt Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 la mine a fost 470 microH eu am facut urmatoarea modificare: R020 am pus-o de 27 Ohmi/2w , L003 se poate pune intre 470 micoH si 1miliH numai sa pui de genul pe tor de ferita nu de tip rezistenta ,( ceva de genul acesta http://img.directindustry.com/images_di/photo-mg/radial-lead-inductor-electronics-110895-7799579.jpg ) a mea merge de aproape 2 ani cu reparatia asta 1 Link spre comentariu
Vizitator costyk85 Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 SalutarE! Am înlocuit rezistenta, bobina și integratul LNK304, apoi functiona dupa aproximativ 10 min. se aprindea ecranul în reprize (intermitent) dupa care funcționa perfect pana o opream din buton. Dak o lăsăm nefuncționala 10 min. Trebuia sa o iau de la capăt cu așteptarea. După câteva zile nu s-a mai deschis deloc. Rezistenta, bobina și integratul sunt ok. Care e cauza? Sa fie de la condensatori? Ideea este ca nu sunt umflați. Merci Link spre comentariu
validae Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 Schimbă şi condensatorii electrolitici, e posibil ca din cauza unui electrolitic cu pierderi să se fi şi ars. Unii condensatori electroiltici nu se umflă când le creşte ESR-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum