GEO 53 BN Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 (editat) Salutare domnilor, Poate ca nu am postat unde trebuia, dar am considerat ca aici ar fi cel mai potrivit. Am primit de la un amic doua letconuri cu miner gri si un manson de culoare galbena in partea superioara a minerului. Pe eticheta lipita pe miner scrie "Soldering Iron 24V 48W WITH TEMPERATURE PROBE. Din spusele amicului acele letconuri provin de la statiile de lipit de tipul ZD 931 cu afisaj LCD,termostatate.Mufa care se conecteaza la statie este cu patru contacte.Ce nu stiu e: ce tip de termocuplu are? Vreau sa-mi construiesc o statie de lipit dupa schemele prezentate la aceasta sectiune(inca nu m-am hotarit pe care). Urmeaza sa ma hotarasc ce statie vreau sa construiesc si functie de tipul statiei, sa comand piesele. Am transformator cu tensiuni in secundar 0-12-24V /3,3A care, cred eu, este suficient pentru ce vreau eu. Multumesc. O zi buna sa aveti. La rubrica "Proiecte Complexe" se posteaza doar proiecte finalizate. Editat August 3, 2015 de mircea calin Link spre comentariu
ss1958 Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Dupa descriere, letconele respective sunt cu sonda tip K si se preteaza la statiile (majoritatea) prezentate pe forum.Eu am realizat aproape toate statiile de pe forum, dar , ca o parere personala, si dupa multe masuratori amatoricesti, am ramas la statia NOSTALGIC pe care o folosesc in mod curent. I-am adaptat si un afisaj ( mai mult de fite),derivat din voltmetrul propus de colegul BRIOBIT cu amplificatorul propus tot de el. Uite doua din statiile mele. 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 4, 2015 Autor Partajează Postat August 4, 2015 (editat) Dupa descriere, letconele respective sunt cu sonda tip K si se preteaza la statiile (majoritatea) prezentate pe forum.Eu am realizat aproape toate statiile de pe forum, dar , ca o parere personala, si dupa multe masuratori amatoricesti, am ramas la statia NOSTALGIC pe care o folosesc in mod curent. I-am adaptat si un afisaj ( mai mult de fite),derivat din voltmetrul propus de colegul BRIOBIT cu amplificatorul propus tot de el. Uite doua din statiile mele. Arata foarte bine cele doua statii.Felicitari. Si eu am decis sa construiesc statia de lipit Nostalgic.Mi se pare performanta(din spusele celor care au construit-o) si este in acelasi timp, destul de simpla si usor de construit. O sa renunt la optiunea "stby". Inca odata imi cer scuze moderatorului ca am postat unde nu trebuia Editat August 4, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum