Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CP185 tensiuni sursa marite

catalin004

Postări Recomandate

Salutare...mi-a venit la reparat un daewoo cu sasiul din tiplu la care am gasit integratul final din sursa defect...si dioda supresoare de pe B+....le-am inlocuit, tv merge , insa am 138V pe B+....am verificat rezistentele insa nu par intinse....cele din sursa, am schimbat si optocuplorul

rog un mic ajutor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

7

• catalin004

7

• naetv

4

• dan cod

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

SE110N amplificator eroare este notat pe schema : I806  in secundarul sursei!! 

Noroc cu colegul naetv deoarece initial m-am uitat la un sasiu CP185L care nu are asa ceva in secundar ci este cu TL431!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Nu TL431 ci SE110N am spus sa procurati!! Of,da greu ne intelegem!! Asta e problema cand vorbim ''limbi diferite''...... :rade:

Cand am postat eu nu aparuse intrebarea :'' merge tl431'' ci doar : ''nu am asa ceva prin arhiva....''!! Ati modificat mesajul ulterior sau ....?!?!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Am assiu CP185C, I803, SE125, insa in locul lui am un chit, adica un tranzistor SMD cu o dioda si 2 rezistente....ceva inlocuitor probabil....tranzistorul pare sa conduca in mai multe sensuri...are pe el scris DAL...ma gandeam ca pot sa-l inlocuiesc cu altceva....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări