Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv teletech 11 ak 30

neluelectron

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neluelectron

7

• BUGHIU

5

• Florinel TV

4

• naetv

2

Top autori în acest subiect

multumesc mult.....

ok schimb toate filtrajele ...

c schimbat din baza ..filtraje pe sec sursa ,bv daca tot schimbi bu 808

daca pun un 0,47 micro la 100 v in loc de 10 micro 60 v ar merge
Link spre comentariu

acest cond daca are 10mf si scade sub 8mf caput bu808 se defecteaza acolo merge de la 10mf pina la 47mf 50v

Link spre comentariu

multumesc mult.....

ok schimb toate filtrajele ...

cum 0,47 - poate 47uf , 0,47 este foarte mic

Link spre comentariu

eu acolo pun de 15mf la 100v 100 grade si nau fost probleme niciodata nam intilnit sa se mai arda bu de citiva ani buni doar din alta cauza

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Colegul ''neluelectron'' ,intrebari-le astea ale dvs sant la ...''deruta''sau.....e doar ''bascalie''?!?! E suprasaturat forumul cu sasiul 11ak30  si  defectele specifice BU808 si condi din baza....

Link spre comentariu

Nu fac nici un fel de bascalie ma gindeam ca daca c-ul are tensiunia prea mare ,de 100 volti sa nu afecteze ceva in tv ,nu am c-uri de 60 volti ,am decit la 100 v de aceia am insistat cu intrebarile ,imi cer zcuze daca sa inteles altceva ,tv-ul lam rezolvat schimbat bu 808dfi si cundul am pus unul la 22 micro 100 v totul este ok .....

Link spre comentariu

acest cond daca are 10mf si scade sub 8mf caput bu808 se defecteaza acolo merge de la 10mf pina la 47mf 50v

Va inselati, nu capacitatea e problema. Uitati aici un cond de 10uF ce are real doar 9uF (se incadreaza intr-o toleranta de 10%, de obicei conzii au 20% toleranta) si totusi a dus la defectarea BU808 (tranzistor original, neumblat pana acum):

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări