iuliantv Postat Iulie 31, 2015 Partajează Postat Iulie 31, 2015 (editat) Salutare tv lcd SAMSUNG LE32A557P2F cu display LTF320AH03 ,tcon 320HAC2LV0.0 se manifesta acum cca 1-2 ani exact ca in videoclipul de mai jos,am verificat cam tot ce era de verificat la acea vreme,dar fara success,asa ca am banuit tconul 50% si displayul,am comandat la vremea aceea un tcon online de la radumira ,,garantat ca ok,, am montat tconul dar fara success,aceeeasi manifestare,rosu prodeminant si imagine putin intunecata, asa ca a trecut la ,,cand io veni vremea,, acum am dat peste el si mi-am zis sa mai pierd timpul,am redesfacut benzile si curatat am schimbat banda ce face legatura tcon mainboard, am facut si un update soft pe usb si am mai ramas si fara semnal pe tuner indiferent de tunerul setat in service,dar asta ramane la urma,cred ca rezolva un alt soft,am resetat service mode,am setat diferite setari a imaginii din service si atipului de display,12v tcon ok,ramane sa schimb ceva memorii pe placa ,si in cel mai bun caz sa caut prin ce am un chasis sa pot proba displayul cu tcon,nu am display de proba nici macar crapat,se manifesta la fel si pe hdmi scart sau tuner,dar poate a intalnit cineva defectul si rezolvat ,si-mi poate da ceva sfaturi ,totusi personal banui tot tconul ,va multumesc ps sunetul ce se aude in fundal este de la tv-ul meu personal Editat Iulie 31, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Legat de radumira...tot ce am luat de la el a fost ok! Deci nu as crede sa fie t-conul de la el defect daca face acelasi lucru!!! Un alt panel de proba ar fi bun..... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 1, 2015 Autor Partajează Postat August 1, 2015 dau vina pe tcon din simplu motiv ca am mai intalnit asemenea monifestare la un alt tv cu cca 2-3 ani in urma,nu stiu daca panelul era identic ,dar atunci am banuit tconul si am avut dreptate,am schimbat tconul si totul a fost ok,nu acuz omul de rea intentie ,dar depinde si de modul in care a fost probat,daca a fost scos de pe un panel destul de crapat si ,nu cred ca putea fi vazut acest defect,mentionez , daca tv-ul este dat pe rf fara cablu pe imagine,,puricoasa,, totul pare ok doar un ochi bun poate sesiza usoara tenta de rosu,nu acuz omul de rea intentie ,se poate intampla oricui ,daca era sa fac acest lucru o facem la timpul cand cumparasem tconul,, oricum ramane de vazut, un alt tcon de probe sau sa caut un montaj sa probez, Link spre comentariu
iuliantv Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 caz elucidat ,defect de mainboard,am probat displayul pe un mb82 1a full hd 40" si imaginea e ok,voi sapa in main poate gasesc ceva ,va multumesc Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Din filmulet pare a fi o problema de white balance sau gamma as zice.Daca poti afisa o imagine pe el,prin HDMI probabil,daca tunerul nu e momentan,incerci din service menu daca ai reglaje de WB sau gamma.Ai accesat service menu standard sau extended?Nu stiu daca modelul asta are asa ceva.Poate in cel extins mai gasesti ceva setari. Editat August 18, 2015 de gabiz_ro Link spre comentariu
iuliantv Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 sant destule setari in meniul principal si gama si de tip de display etc,mai rau se poate dar mai bine nu,am zis ca un update si un factori reset poate readuce totul la normal,oricum este al meu si poate astepta,trebuie sa ma mai chinui cu ceva memori sa vad ce este pe acolo etc. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 La Samsung mai e un meniu service.Pe samygo e dat ca factory si 3speedNu prea am folosit meniul decat de curiozitate sa vad ce e pe acolo,nu retin ce e pe acolo ca erau multe.Dar poate te ajuta cu ceva.Poate e ceva corupt si soft.La balans de alb ar trebui sa poti vizualiza ceva.Daca regleaza corect rosu,verde,albastru Link spre comentariu
iuliantv Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 cum se acceseaza acest menu? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Telecomanda programabila parca sau doua led-uri pe iesirea de casti la un laptop telefon ceva,si redat un fisier. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 cred ca e vorba de resoftare gen jtag rs232 sau de upgradarea softului procesor si setari tcon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum