PaulAlex90 Postat Februarie 13, 2007 Partajează Postat Februarie 13, 2007 V-as fi recunoscatori daca mi-ati putea recomanda niste difuzoare respectabile care sa sune bine in aceste incinta in limita a 150 ron/difuzor. M-am fost interesat de difuzoarele Monacor SPH-165KEP care au fost folosite de domnul Mateescu in astfel de incinte, dar pretul a fost un pic cam piperat pt. buzunarul meu. Daca sunteti amabili sa imi postati si schita incintei v-as fi recunoscator. Va multumesc! Link spre comentariu
ice_shadow Postat Februarie 13, 2007 Partajează Postat Februarie 13, 2007 Sigur ai urmarit thread-ul referitor la incintele VTP?? Eu nu prea cred! :axe: Link spre comentariu
PaulAlex90 Postat Februarie 13, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2007 Sigur ai urmarit thread-ul referitor la incintele VTP?? Eu nu prea cred! :axe:Am citit, stai linistit.Am vazut proiecte cu difuzoare Senon, ceva pro, Monacor, si PA800k.Daca cineva ma poate ajuta, multumesc! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 14, 2007 Partajează Postat Februarie 14, 2007 SBX2030 de la SAL (care vin pe 8 ohmi) sau AHX2030 care sunt identice cu SBX-urile doar ca sunt pe 4 ohmi mai citeste si pe aici putin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum