Radiotelegrafist Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 salut colegi,dupa cum spune si titlul subiectului doresc si eu schema acestui aparat radio cosmos7 in varianta cu trz.bc337,bc327 in etaj final,am cautat pe google dar am gasit numai varianta cu finali eft323,eft377.mentionez ca defectul consta in faptul ca nu prinde decat un post national si asta foarte slab,pentru cine sa mai confruntat cu problema asta rog totodata sa ma ajute si pe mine cu o idee,asta ca sa nu mai fiu nevoit sa iau toata partea de rf.la mana.multumiri anticipate. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 http://www.elforum.info/topic/29789-radioreceptor-cosmos-versiuni/page-5 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 30, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2015 va multumesc domnule dan-a2,o zi buna. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 30, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2015 problema rezolvata prin schimbarea tuturor electroliticilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum