mishen 1978 Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Buna ziua tutoror ! problema cu acest telefon touch screen spart (cazut pe jos)plun displey afectat partea inferioara cu dungi ,am rugaminte unde gasi un touch screen chiar si second ,iar la displey se poate remedi aca nu a-si vrea sa inlocuisec si pe asta .. Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Imi pare rau, nu am inteles! Tu vrei sa repari un display spart? Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 touchul e spart, unu nou e 40 de lei. displayul nu ai ce să-i faci, îl folosești așa sau iei altu tot 40-50 lei. Am luat și eu recent tot pentru un mini2 touch, display și acumulator de pe un magazin, iar displayul l-am luat cu defect. Acum îmi pare rău de banii cheltuiți da asta e. PS Grijă cît de cît la postare, prea multe greșeli, inclusiv în denumirea topicului, e 6500D. 1 Link spre comentariu
mishen 1978 Postat Iulie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2015 Multumesc ! de la ce magazin ati cumparat? Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Accesoriigsm, dar cum spuneam, displayul era cu probleme. Poate am avut eu ghinion. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum