Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop fujistsu siemens

bubusmecherul

Postări Recomandate

am un leptop fujistsu siemens amilo pi 1556,am vrut sa instalez windows 7,windows vista,dar nu vrea,ami dadea o erroare,de nu puteam instala nici unul din windowsuri mentionate,am facut un cd xp sp3 ,si cu acesta mia dat drumul sa instalez,sa instalat normal,dar cand sa intre in windows,mia aparut ADMIN,dupa care apas pe ADMIN si apare o fereastra,A PROBLEM IS PREVENTING WINDOWS FROM ACCURATELY CHECKING THE LICENSE FOR COMPUTER.ERROR CODE 0X30070002,cum scap de acest mesaj,va rog.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

3

• FLORIN IORDACHE

2

• codrut

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pana la urma am pus windows xp sp3,dar mai am o problema cu driverul video,daca al instalez si ai dau restart la leptop,se aprinde leptopul apare imaginea cu windowsul ca incarca,dupa care dispare imaginea si ramane neagra,celalalte drivere se instaleaza normal,plus cate o data apare nisti patratele mici rosi pe display,ce poate fi,va rog.

Link spre comentariu

Incerecati asa: Taneti apasat pe tasta f8 pana intra in safe mode,iar pe urma dati in jos pana unde scrie Enable vga mode si apasati pe enter. 

post-177758-0-00328100-1438604737_thumb.jpg

Link spre comentariu

dom florin revin cu acest laptop,am facut cum ati spus,dar tot degeaba,instalez driverul video,dau restart la laptop,se aprinde sigla cu windowsul,se ia acea sigla,si raman pe negru 5,10 minute,dupa care apare pe ecran liniute colorate,patratele,am instlat si win 7 pe el,tot aceasi chestie,sa fie placa video defecta,va rog.

Link spre comentariu

Aveti doua placute ram..daca da,atunci incercati cu o singura memorie...sau daca aveti o singura memorie sa o introduceti in  celalalt slot de memorie.

Dar poate fi si din caza placi video....de la laptop,aaaa,dar apropo ati incercat sa intrati in bios si sa va uitati putin la temperaturile laptop-ului....??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări