bubusmecherul Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 am un leptop fujistsu siemens amilo pi 1556,am vrut sa instalez windows 7,windows vista,dar nu vrea,ami dadea o erroare,de nu puteam instala nici unul din windowsuri mentionate,am facut un cd xp sp3 ,si cu acesta mia dat drumul sa instalez,sa instalat normal,dar cand sa intre in windows,mia aparut ADMIN,dupa care apas pe ADMIN si apare o fereastra,A PROBLEM IS PREVENTING WINDOWS FROM ACCURATELY CHECKING THE LICENSE FOR COMPUTER.ERROR CODE 0X30070002,cum scap de acest mesaj,va rog. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Se pare ca are ceva implmentat in bios legat de licenta... Link spre comentariu
bubusmecherul Postat August 2, 2015 Autor Partajează Postat August 2, 2015 pana la urma am pus windows xp sp3,dar mai am o problema cu driverul video,daca al instalez si ai dau restart la leptop,se aprinde leptopul apare imaginea cu windowsul ca incarca,dupa care dispare imaginea si ramane neagra,celalalte drivere se instaleaza normal,plus cate o data apare nisti patratele mici rosi pe display,ce poate fi,va rog. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Incerecati asa: Taneti apasat pe tasta f8 pana intra in safe mode,iar pe urma dati in jos pana unde scrie Enable vga mode si apasati pe enter. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat August 6, 2015 Autor Partajează Postat August 6, 2015 dom florin revin cu acest laptop,am facut cum ati spus,dar tot degeaba,instalez driverul video,dau restart la laptop,se aprinde sigla cu windowsul,se ia acea sigla,si raman pe negru 5,10 minute,dupa care apare pe ecran liniute colorate,patratele,am instlat si win 7 pe el,tot aceasi chestie,sa fie placa video defecta,va rog. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Aveti doua placute ram..daca da,atunci incercati cu o singura memorie...sau daca aveti o singura memorie sa o introduceti in celalalt slot de memorie. Dar poate fi si din caza placi video....de la laptop,aaaa,dar apropo ati incercat sa intrati in bios si sa va uitati putin la temperaturile laptop-ului....?? Link spre comentariu
codrut Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Cip video cu probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum