giongiu Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Daca e loc in statie, de ce n-ai monta pompa acolo ? Ar fi mult mai compact si mai ieftin, folosesti traful deja existent in statie. Singurul dezavantaj, pierzi garantia. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 In statia SL20 nu este loc de pompa.E comoact facuta Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Eu sunt tentat sa-mi iau statie SL30 deoarece am auzit ca este foarte buna si nu costa asa de mult.Cel putin la figurat seamana foarte mult cu SL20 singura diferenta pe care eu o vad fiind cea dintre analogic si digital.Cat despre combinatia unei statii obisnuite cu un pistol de dezlipit si pe mine ma tenteaza sa-mi realizez asa ceva caci statiile cu vacuum facute de fabrica au niste preturi de iti pica plombele.Banuiesc ca si SL30 se poate combina cu un pistol de dezlipit. Link spre comentariu
enderman Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 (editat) Nu costa mult dar diferenta de pret dintre cele 2 e destul de mare in procente, altfel spus sl30 costa cu o treime in plus si ofera doar afisajul digital in plus. E mai frumos reglajul temperaturii cu afisaj digital dar costa cam 120 de lei diferenta. Cat e de util afisajul digital fata de cel cu leduri doar colegii experimentati o pot spune. Editat Martie 13, 2016 de danciusergiu84 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Stiu,dar am eu ce am cu aparatura digitala.Oricum daca vei reusi sa realizezi cu succes combinatia dintre statia de lipit si pistolul de dezlipit as vrea(daca doresti) sa postezi cateva poze aici.Succes! Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Si SL30 se poate combina cu pistolul de vacuum.Nu trebuie decat facute legaturile.Diferente intre SL10,20,30 este doar modul de afisare.Ca si conceptie la fel.Am avut si SL20 si 30 . Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 (editat) Ca tot este un topic in care se discuta despre dezlipirea pieselor electronice iar eu am scris mai sus ce preturi au aparatele fabricate special pentru asa ceva sunt curios daca cineva de pe aici a cumparat pana acum produsul din urmatorul link(sau altele din categoria sa) si la un asemenea pret(bagati de seama ca pretul este fara TVA)http://www.tme.eu/ro/details/wel.dsx80/statii-de-dezlipit/weller/51319099/ Editat Martie 13, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Eu am dat cam 1500 de lei pentru un DSX80 acum cativa ani.Nou nout de la aswo. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 (editat) Daca are balta peste... Editat Martie 13, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
giongiu Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 (editat) Cu ceva mai putini bani, mi-am luat osciloscop digital, nou, Rigol. Sunt unii care cad in extaz, cand aud numele anumitor firme.Care firme o duc foarte bine, datorita acestora, era cat pe ce sa scriu snobi. Ce mare tehnologie spatiala are DSX80, sa coste atat ? Cum mama naibii poate costa un amarat de oring, sau filtru, sau o banala fasie de kapton, atat ? http://www.tme.eu/ro/details/wel.dsx80/statii-de-dezlipit/weller/51319099/ Editat Martie 13, 2016 de giongiu Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 (editat) Ce mare tehnologie spatiala are DSX80, sa coste atat ? Asta ma intreb si eu.Sa speram totusi ca cineva cu adevarat expert in asa ceva ne va lamuri. Editat Martie 13, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 are robot si scoate singura piesele Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Daca nu ati avut DSX80 nu vorbiti.Cand va va trece prin mana jaful de ZD915 laudat de unii,SL916 de la Solomon si DSX80 atunci veti putea vorbi in cunostinta de cauza.Pana atunci sunteti pe langa subiect.Asa am fost si eu cand Adi(Tribex aici pe forum) imi spunea ca Metcalul bate la fundul gol Wellerul ca statie de lipit.Ei dupa ce mi-am cumparat si eu vazut cata dreptate avea.Aici nu e chestie de moft.Cand ai de lucru te ajuti cu scule de calitate.Stiu ca pentru unii strugurii sunt acrii.Legat de chestia cu snobii nu isi are loc aici.Crezi ca e usor sa scoti bani multi pe scule?Dar daca din asta traiesti nu te multumesti cu jafuri.Banuiesc ca nu ai lucrat niciodata cu asa ceva sa te poti pronunta. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 @dan cod In primul rand la dvs. m-am referit cand am scris mai sus ca sper ca cineva expert in asa ceva sa ne lamureasca pe aceasta tema, iar in al doilea rand n-am bagat acuzatii la raportul calitate/pret al ciocanului de dezlipit ci doar mi-am pus o intrebare despre asta.Dar daca tot vorbim de preturi mari iar cineva a scris mai sus ca si-a cumparat un osciloscop mai ieftin decat respectivul ciocan de dezlipit haide sa mai pun eu umpic paie pe foc http://www.tme.eu/ro/details/lc-surfer104mxs/osciloscoape-digitale/teledyne-lecroy/wavesurfer-104mxs-b/ Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Nu la tine m-am referit asa ca nu iti fa probleme.E greu de explicat in cuvinte fara sa pui mana sa vezi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum