Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Canon selphy Photo Print - nu recunoaste imprimanta

Taraxacus

Postări Recomandate

Am instalat softul si driverul pt imprimanta, comp vede imprimanta si o recunoaste in schimb programul Selphy photo print imi spune ca nu-i conectata imprimanta la calc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• Taraxacus

3

• belasajgo

2

Programul respectiv nu are cumva la setari posibilitatea de a alege pe ce port sa caute imprimanta? Ar trebui verificate setarile din program.

Link spre comentariu

Ce sistem de operare folositi pe acest pc-u,dar nu cumva mai aveti si alte drivere instalate pe pc-u pentru alte modele de imprimante ?

Link spre comentariu

Pe un calc am XP SP 3 si pe celalalt am W7/64. Daca dau imprimare, direct, imprima dar eu vreau sa pot cropa si mari sau micsora imaginea inainte de imprimare. Imprimanta are un program cu ajutorul caruia pot face aceste lucruri insa monitorul imprimantei este cat o cutie de chibrituri si e destul de incomod de lucrat.

Link spre comentariu

Deci softul la-ti luat de pe net,atunci mai incercati sa-l cautati si in alta parte.....pentru ca sa-r putea sa fie cu mici probleme acest soft descarcat de dvs. :reytre 

Link spre comentariu

Sau ati putea incerca sa luati alt soft de pe net (sunt destule), daca doar soft-ul respectiv face probleme.

Totusi, verificati la acel soft in momentul in care dati print, ce imprimanta este selectata? Nu cumva programul respectiv sa vrea sa printeze pe alta imprimanta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări