Taraxacus Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Am instalat softul si driverul pt imprimanta, comp vede imprimanta si o recunoaste in schimb programul Selphy photo print imi spune ca nu-i conectata imprimanta la calc. Link spre comentariu
belasajgo Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Programul respectiv nu are cumva la setari posibilitatea de a alege pe ce port sa caute imprimanta? Ar trebui verificate setarile din program. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 31, 2015 Partajează Postat Iulie 31, 2015 Ce sistem de operare folositi pe acest pc-u,dar nu cumva mai aveti si alte drivere instalate pe pc-u pentru alte modele de imprimante ? Link spre comentariu
Taraxacus Postat Iulie 31, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2015 Pe un calc am XP SP 3 si pe celalalt am W7/64. Daca dau imprimare, direct, imprima dar eu vreau sa pot cropa si mari sau micsora imaginea inainte de imprimare. Imprimanta are un program cu ajutorul caruia pot face aceste lucruri insa monitorul imprimantei este cat o cutie de chibrituri si e destul de incomod de lucrat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 31, 2015 Partajează Postat Iulie 31, 2015 Dar aveti cd-ul original al imprimantei cu driverul si cu soful acela.....sau le-ati luat de pe net ? Link spre comentariu
Taraxacus Postat Iulie 31, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2015 Le-am luat de pe e-mag si era fara CD driverele le-am luat de pe saitul producatorului, softul l-am luat de pe net. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Deci softul la-ti luat de pe net,atunci mai incercati sa-l cautati si in alta parte.....pentru ca sa-r putea sa fie cu mici probleme acest soft descarcat de dvs. Link spre comentariu
belasajgo Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Sau ati putea incerca sa luati alt soft de pe net (sunt destule), daca doar soft-ul respectiv face probleme. Totusi, verificati la acel soft in momentul in care dati print, ce imprimanta este selectata? Nu cumva programul respectiv sa vrea sa printeze pe alta imprimanta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum