Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzori de parcare

spinach

Postări Recomandate

Vreau sa montez senzori de parcare si m-am trezit in fata unei probleme , adica ce sa cumpar .

M-am gindit sa cumpar pe bucati , dar nu stiu de ce  nu exista date , prospecte.

1. Am observat ca unitatile centrale sint pentru 4 sau 8 senzori .Unele chiar cu 6 senzori .

a. fiecare senzor are intrare dedicata ? are o anumita frecventa ?

b. daca din 8 bucati punem doar 4 , ce se intimpla ? se blocheaza , merge ?

2.Cele care merg combinate cu camere video , au iesire video ? trebuie sa fie compatibile cu monitorul ? Camera se cupleaza cu monitorul sau cu unitatea centrala ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

3

• gabiferaru

1

• riderinblack

1

• belasajgo

1

Top autori în acest subiect

Cel mai sigur e sa cumperi sistemul complet, senzorii cu unitatea aferenta. Scapi de bataia de cap cu compatibilitatile, cu siguranta vei gasi in cutia sistemului manualul de instructiuni, de montaj etc. Majoritatea sunt plug&play, conectezi tot, ii dai 12v si gata, functioneaza.

Link spre comentariu

Cred ca nu m-ati inteles . As vrea sa aibe camera video + senzori ; camera caaiba modul de prindere , sa vad daca se potriveste . Displayul sa aibe dimensiuni de gabarit , sa vad daca incape . Sa fie de culoare argintie

Nu am gasit pina acum nimic sa imi placa .

NU sint lamurit ce se intimpla daca am sa cumpar varianta cu 8 senzori si cuplez doar 4 ?

Link spre comentariu

un senzor de parcare cu 4 sau 6 ..si apoi poti gasi pe aliexprex ..camera si monitor ..la 60 -70 dolari ..bineinteles monitorul de 7 daca vrei de 10 ma pui la bani

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări