spinach Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Vreau sa montez senzori de parcare si m-am trezit in fata unei probleme , adica ce sa cumpar . M-am gindit sa cumpar pe bucati , dar nu stiu de ce nu exista date , prospecte. 1. Am observat ca unitatile centrale sint pentru 4 sau 8 senzori .Unele chiar cu 6 senzori . a. fiecare senzor are intrare dedicata ? are o anumita frecventa ? b. daca din 8 bucati punem doar 4 , ce se intimpla ? se blocheaza , merge ? 2.Cele care merg combinate cu camere video , au iesire video ? trebuie sa fie compatibile cu monitorul ? Camera se cupleaza cu monitorul sau cu unitatea centrala ? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Cel mai sigur e sa cumperi sistemul complet, senzorii cu unitatea aferenta. Scapi de bataia de cap cu compatibilitatile, cu siguranta vei gasi in cutia sistemului manualul de instructiuni, de montaj etc. Majoritatea sunt plug&play, conectezi tot, ii dai 12v si gata, functioneaza. Link spre comentariu
spinach Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 Inca nu am gasit un set . Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Cauta pe miv****om. Link spre comentariu
belasajgo Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Aici sunt mai multe modele, sunt si cu camera video: http://www.emag.ro/alarme-auto---senzori-parcare/c Este primul magazin ce mi-a dat Google-ul la cautare, la magazine de specialitate posibil sa gasesti preturi mai bune. Link spre comentariu
spinach Postat Iulie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2015 Cred ca nu m-ati inteles . As vrea sa aibe camera video + senzori ; camera caaiba modul de prindere , sa vad daca se potriveste . Displayul sa aibe dimensiuni de gabarit , sa vad daca incape . Sa fie de culoare argintie Nu am gasit pina acum nimic sa imi placa . NU sint lamurit ce se intimpla daca am sa cumpar varianta cu 8 senzori si cuplez doar 4 ? Link spre comentariu
leo 17 Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 un senzor de parcare cu 4 sau 6 ..si apoi poti gasi pe aliexprex ..camera si monitor ..la 60 -70 dolari ..bineinteles monitorul de 7 daca vrei de 10 ma pui la bani Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum