Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led Teletech 32 are sunet fara imagine.

valioval

Postări Recomandate

Buna -ziua poate sa ma ajute cineva cu un sfat, schema ceva am acest tv led are sunet dar fara imagine Privit pe o anumita directie se vede miscand si imaginea/  nu se aprind ledurile nu se alimenteaza cred, daca stiti ceva va rog scrieti aici o schema a rfi perfecta/ multumesc/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naetv

2

• valioval

2

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da bun, aceasta este o alternativa sa fie defect un led sau mai multe... dar nu stiu ca acum si -a revenit in urma unor masuratori.... are imagine tot si are tendinta de licarire marunta uneori  a luminii. Nu este contact imperfect pe placi ca am insistat pe ele sa fie tot ceva din led -uri? Este un Vestel.

Editat de valioval
Link spre comentariu

Buna -ziua poate sa ma ajute cineva cu un sfat, schema ceva am acest tv led are sunet dar fara imagine Privit pe o anumita directie se vede miscand si imaginea/  nu se aprind ledurile nu se alimenteaza cred, daca stiti ceva va rog scrieti aici o schema a rfi perfecta/ multumesc/

Da bun, aceasta este o alternativa sa fie defect un led sau mai multe... dar nu stiu ca acum si -a revenit in urma unor masuratori.... are imagine tot si are tendinta de licarire marunta uneori  a luminii. Nu este contact imperfect pe placi ca am insistat pe ele sa fie tot ceva din led -uri? Este un Vestel.

pai masuratori nu ai facut pe module ? schema numai dupa codul de pe ele - vestel are foarte multe tipuri de surse si MB , le vrei pe toate ?

masurat la mufa led daca oscileaza tensiunea cind " are tendinta de licarire marunta uneori  a luminii "

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări