Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda alarma ... la apa!

spik

Postări Recomandate

In toiul unei petrceri langa o piscina am fost aruncat in apa, cu cheile de la masina cu tot. Telecomanda a stat cam un minut in apa pana m-am dezmeticit apoi am scos bateria, dar dupa ce s-a uscat se aprinde martorul luminos insa nu-si mai face functia de inchidere/deschidere. Ce este de facut?Ma poate ajuta vreun coleg de pe acest forum?Multam anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spik

5

• gabiz_ro

1

• Depanatoru

1

• flomar60

1

Top autori în acest subiect

Pai ai mai scos vreodata bateria si a mers dupa aceea ? Considerand ca nu s-a stricat , multe sisteme de alarma la telecomenzi au o procedura de reimperechere , sau cum vreti sa-i ziceti , cu procesorul din masina , odata ce se scoate bateria .

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Pai, nu stiu ce peocedura, dar cand i-am schimbat microintrerupatoarele sau cum s-or numi fiindca nu mai mergeau bine, a functionat din prima cum i-am pus bateria.

Link spre comentariu

In seara asta, dupa 5 zile de cand a "beut" apa, telecomanda si-a revenit si functioneaza perfect!Asta e, nu stiu ce si cum, dar bine ca functioneaza. Ce pot spune este ca a fost tot timpul cu bateria noua pusa si nu in apropierea masinii.

Link spre comentariu

Nu ai specificat daca ai curatat placa din ea.Asa ar fi bine,doar uscare poate afecta in timp placa.Mai ales ca a fost alimentata in perioada asta.Putin alcool izopropilic,tehnic si o periuta de dinti,curatata bine.

Link spre comentariu

Cu putin noroc se intampla sa-si revina sculele dupa "inundatie" si uscare indelungata.

Am avut experienta asta cu un aparat foto digital de 3-400 lei scapat in Dunare. Dupa o saptamana si-a revenit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări