Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema HDD SATA WD

neamtu 38

Postări Recomandate

Buna seara .Am urmatoarea problema.Am pus un al doilea hdd sata WD pe comp,il vede in bios,il vede in computer managment dar nu il vede in My Computer.In disk managment imi apar cele doua partitii de pe el fara nicio denumire (J:),sau (H:),iar jos unde apare Disc1,Disc0 etc,cand dau click dreapta pe partitie in afara de Help si Delete volume nicio varianta nu este activa.Mai precizez faptul ca acest hard are pini pentru jumpere dar nu este niciunul,si a fost folosit pe un hdd extern cu mac,adica conectat la router cu cablu de retea.

Daca imi pute-ti da vreo idee ce sa fac FARA SA FORMATEZ HARDUL!!! ,am documente importante pe el,astept idei.

Va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tiberiu2006

2

• neamtu 38

2

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

a fost folosit pe un hdd extern cu mac,adica conectat la router cu cablu de retea

Daca aveti posibilitatea puneti-l la loc cum a fost pe acel HDD de retea, si copiati datele care va intereseaza de pe el, in retea. Daca datele de pe acesta sunt criptate, asa cum se intampla cu HDD-ul de la un mediabox UPC/RDS&RCS, puteti renunta din start, nu aveti nici o sansa!

Link spre comentariu

Mda l-am instalat si le vede Mirror.Acuma intrebarea este ce actiune urmeaza :( partition recovery sau?multumesc

Dacă se văd datele pe hdd și pot fi accesate, le copiati undeva, apoi formatat ntfs și se poate folosi sub windows.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări