emil.gabor Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Beton. Bine de stiut . Link spre comentariu
razvanmarius Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Salutare. Ce putere are? Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Octombrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Salut. 105 A Taie pana la 40mm. Link spre comentariu
mihaighe Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Salut. 105 A Taie pana la 40mm. Ce sa spun ,parca imi vine sa arunc autogenul cand vad poze tale cu taieturile facute cu plasma. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 (editat) Plasma aia e o superscula. Este foarte bine lucrata și rezistenta. Iar in cazul unei defecțiuni este destul de ușor de depanat. Și încă un lucru bun la ea: are amorsare in hf. E sfânt la plasma,la fel ca la tig. Editat Octombrie 17, 2017 de cipriyan123 Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 TIG life vs MIG life. 1. Scut moto sudat TIG cu Lincoln-ul 2. Proba MIG pulsat cu Fronius TPS-i 5000 fara pistolet push-pull; spectaculos aparatul, nu credeam sa mearga vreodata sudat aluminiul MIG fara CMT, fara push-pull, rezultand o calitate aproape de TIG, chiar comparabil. 2 Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Porii aia de pe mijlocul cordonului sunt normali sau defect de sudura ? Intreb pentru ca i-am intalnit si eu pe un cadru si am refuzat cadrul cu toate ca unele persoane au zis ca n-ar fi anormal. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Noiembrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Practic, da, este un inceput de defect de sudura controlat la limita. Posibil din cauza puritatii gazului sau turbulentelor date de forma duzei de gaz. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Decembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Confectionarea clemei de masa pt masa rotativa de sudare. Complet izolata de restul sasiului pt traseul cel mai scurt al curentului. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Decembrie 24, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2017 Primele probe, dupa care voi continua cu restul caroseriei, suportul pistolet si alte cosmetizari. 3 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 24, 2017 Partajează Postat Decembrie 24, 2017 Asta a fost ceva intre spray si globular? Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Decembrie 24, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2017 Full Spray arc. Fronius TransSteel 5000. Program Steel Dynamic 270A la cele trei suduri plate, iar la sudura convexa am folosit Steel Root 180A globular (dip transfer) Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 24, 2017 Partajează Postat Decembrie 24, 2017 Cea mai buna solutie pt. contactul de masa la masa rotativa ar fi un grup de perii de cupru grafitat care sa faca contact direct pe piesa sudata.In cazul in care se sudeaza piese cu forme atipice,acestea se fixeaza pe un platou,iar contactul de masa cu perii de cupru grafitat se realizeaza pe acest platou.Asta ca si sugestie.Suprafata de contact a periilor se calculeaza functie de curentul de sudura si de regimul de exploatare. Alex Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Decembrie 24, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2017 Solutia constructiva aleasa de mine am vazut-o folosindu-se in regim industrial la robotii de sudura. Inclusiv piesa din textolit folosita impotriva rotirii. Parerea mea e ca un cleste pus chiar direct pe piesa de sudat (fie el cel de tip menghina), are o suprafata de contact punctiforma. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 24, 2017 Partajează Postat Decembrie 24, 2017 Nu vreau sa te contrazic,o fi fiind folosita si solutia asta............da' la automatele de sudura si robotii de sudura vazuti de mine (destul de putini),contactul de masa este realizat cu perii de cupru grafitat,direct,pe cat posibil,pe piesa sudata..Tu foloseste linistit solutia ta,ca sigur va merge,doar ca iti va termina universalul destul de repede.....daca bine mi-am dat seama,brida de alama va face contact pe axul pe care este fixat universalul...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum