Ion_Bumbu Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Sa`l dai de exemplu! 1 Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Mai 15, 2017 Autor Partajează Postat Mai 15, 2017 Frumosu' de el. Nici cu a mele nu mi-e rusine. 1 Link spre comentariu
dany_cta Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 La cat de frumos sunt aliniati aia par mai degraba ca tu i-ai prins si i-ai oferit ca masa de pranz la botul motanului Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Mai 16, 2017 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 De aranjat, i-am aranjat eu intradevar, dar chiar ele i-au prins. Intr-o vizita pe la fier vechi am dat peste un frumos SNA 360 proaspat retras din sectie. Saptamana asta pot sa iau ce vreau dupa el, dupa care baga baietii autogenul in el. Link spre comentariu
emil.gabor Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Sper sa poti sa il salvezi , asta daca se poate salva... Si eu am gasit un sn400 la fier vechi in arad dar era deja rasturnat si taiat din el. Am demontat doar rotile din cutia de viteze sa am de schimb, Si am scos si axul care mi l-ai indreptat tu, acuma am de rezerva daca tamponez strungul ) Restul era prea distrus ca sa il resuscitez. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Iunie 9, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2017 M-am pricopsit cu o freza FU-FV 32 de Alexandria dar mi-e suficient FUS 32-ul si chiar nu am unde sa o mai bag si pe asta. Daca intereseaza pe cineva, o dau la pret de fier vechi, respectiv schimb cu alte scule. E imensa, are 3...4 tone, 7.5 kw, ISO 50. 2 Link spre comentariu
eugen ciobanu Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Salut Ce cursa are pe X? Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Iulie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2017 Salut. Aprox 850. Cineva zicea chiar 1000, dar 850 e masurat de mine. Link spre comentariu
spik Postat Iulie 30, 2017 Partajează Postat Iulie 30, 2017 Sa`l dai de exemplu! IMG_0021.JPG Esti norocos, motanii nu sunt asa de harnici fata de femele... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 30, 2017 Partajează Postat Iulie 30, 2017 Era mai tinar atunci, sa`l vezi acuma ce le mai doarme! Mai fain e ca pe caldurile astea si`a gasit cotlon la mine`n atelier! 1 Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Septembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Bucsi bronz fi 310 mm bascula wola. + strunjire fuzeta improptita cu dispozitiv. 4 Link spre comentariu
emil.gabor Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Ai sprijinit fuzeta ? Nu a vibrat ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 (editat) M-am pricopsit cu o freza FU-FV 32 de Alexandria dar mi-e suficient FUS 32-ul si chiar nu am unde sa o mai bag si pe asta. Daca intereseaza pe cineva, o dau la pret de fier vechi, respectiv schimb cu alte scule. E imensa, are 3...4 tone, 7.5 kw, ISO 50. Sfatul meu este sa pui un anunt pe OLX, sau ceva similar. Freza din poza este excelenta si productiva, dar numai pentru operatii de serie mare. Este de fapt un FV32 (nicidecum FU32) deoarece nu are consola, unde sa se poata atasa si un cap universal. Frezele de acest tip au fost concepute special pentru frezari frontale cu freze de diametru mare (de tipul ROMASCON). De aceea au si fost dotate cu motoare atat de puternice. Cea mai reprezentativa lucrare la care se poate preta, este frezarea suprafetelor motoarelor termice si al chiulaselor acestora, pentru contactul de etansare prin garnitura de chiulasa. Indepartarea unui strat de cateva zecimi dureaza cel mult 10 minute si este bine platita. Problema este ca procedeul se preta la Daciile 1310. In ziua de astazi, service-urile asigura asistenta pentru cam toate marcile aflate in circulatie la noi si deci sansa de a avea asigurate asemenea lucrari, a scazut aproape de zero. Editat Septembrie 11, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Septembrie 12, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Bucsi bronz fi 310 mm bascula wola. + strunjire fuzeta improptita cu dispozitiv. Ai sprijinit fuzeta ? Nu a vibrat ? Dupa cum am spus.....am improptit-o, am adaptat o bucata de tabla de 10mm in fata si am centruit-o dupa care varf rotativ Morse 5. Nu mergea nesprijinita. Dupa operatie am inlaturat tabla. Nu a vibrat deloc. 1 Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Octombrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Debitare tabla 30mm cu o achizitie mai recenta - plasma manuala Lincoln Invertec PC105. Emil, te astept sa-ti tai cate ceva 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum