en Postat Septembrie 30, 2015 Partajează Postat Septembrie 30, 2015 Ia-o,nu mai sta pe ganduri!! O sa-i gasesti o multime de folosinte;fa gramada mare daca e vorba de chilipir ca te scoate din incurcatura cand nici nu gandesti. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Septembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2015 Asa-i, da. Mai o fulie, o flansa ce nu necesita sudura ....... etc. Link spre comentariu
ndc74 Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 In principal fulii poti face la diametrul ala. La diametru mai mic piulita de menghina. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Octombrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Reductie hidraulica M 20 x 1.5 Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Decembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Bradul de Craciun al prelucratorului de metale. CRACIUN FERICIT !!! 1 Link spre comentariu
ionpat Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 da ce brad? Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Decembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Natural, de la munte. Varful ce l-am taiat de la bradul mare ca sa imi intre in casa. Link spre comentariu
Vizitator gopo2 Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 O idee originala de impodobire a bradutului. Felicitari ! Se vede ca pasiunea pentru strungarie nu are limite. La multi ani tuturor . Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 La multi si fericiti ani la toata lumea !!! Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Ianuarie 10, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 S-a dus. Nici nu am fortat-o. Rupere la oboseala. De asta nu trebuie batut, indreptat, indoit, presat pe/in menghina, de-a lungul timpului se aduna tensiuni. Link spre comentariu
ndc74 Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Am patit-o si eu cu o menghina de 120 care s-a rupt in zona surubului. E adevarat ca am strans tare, dar totusi mi s-a parut firava. Nu am mai recuperat de la ea decat bacurile, semiluna, surubul si piulita. De atunci folosesc pt activitati grele o menghina de freza cam uzata pt freza dar f buna pt banc. Link spre comentariu
florianmro Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Asta a fost din fonta pesemne.Menghinele pentru freze sunt din otel. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Ianuarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 (editat) Fonta, clar. Pana una alta cu vremea asta altii mai taie lemne si li se mai strica drujba, deci, am si eu de lucru. Prezonul ce tine lama (sina) lantului, s-a dus filetul in carcasa de plastic (M8) si am facu altul de M10. Candva se faceau cartere de aluminiu, inclusiv capacele, carcasele, acuma totul este plastic. Cel din dreapta originalul, cel din stanga facut de mine. Editat Ianuarie 11, 2016 de Adrian Pruna Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Da la ce tip de motofierestrau ai facut prezoanele alea? Grig Link spre comentariu
florianmro Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Filetele cum au fost executate ?Cutit sau filiera ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum