Ion_Bumbu Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Au fost doar in teste la mine, eu am doar un Speedtec 200C, un chinez de 200Adc si al mare, ESAB LHL 315. Chiar ma descurc la ce am uzual de facut cu ele.. Link spre comentariu
Vizitator grasuwsw61 Postat Noiembrie 15, 2019 Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 La 09.04.2017 la 13:17, Adrian Pruna a spus: Debitarea pe strung nu mai e o problema cand folosim asa ceva: Iscar Do-Grip. Cutitul de strung este pozitionat peste centru?Am un mini strung si nu reusesc sa debitez cu span continuu Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Noiembrie 22, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Este pozitionat strict la centru. Debitarea este cea mai delicata operatie pe strung si daca nu ai conditiile perfecte o sa fie un chin. Tre sa ai cutit ascutit corect, pozitionat perfect la centru, arborele sa nu aiba joc deloc (rulmentii sa fie stransi), contactul strungului cu podeaua sa fie corect, bacurile universalului sa stranga pe toata suprafata longitudinala (extrem de important) Link spre comentariu
Pruna Adrian Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Niște suduri pe masa rotativă de sudură, prăjini de foraje. Link spre comentariu
bcristian Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Frumos, felicitari! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 MAG spray-arc, frumos. Link spre comentariu
Pruna Adrian Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 (editat) MIG like TIG Un pic de aluminiu, AlSi sârmă plină 1.2mm. Editat Aprilie 8, 2021 de Pruna Adrian Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Fain si rapid, foarte rapid. Suna a MIG pulsat nu dublu puls. Gresesc? Link spre comentariu
Pruna Adrian Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Așa-i, MIG pulsat. O să fac/pun și video cu synchro-pulse (dublu puls) Link spre comentariu
Pruna Adrian Postat Mai 3, 2021 Partajează Postat Mai 3, 2021 Și un pic de oțel, diametru 500mm. 1.57m de cordon de sudură, 7 minute la 270A, rădăcină și umplere dintr-o singură trecere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum