Adrian Pruna Postat Decembrie 26, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2017 (editat) In progres. Am avut in fata trei variante de antrenare si am ales-o pe cea mai cosisitoare. Stepper Nema 34 12Nm, sursa 60V + driver cu controller. Mai am avut disponibil un motor DC 24V 400W cu reductorul lui, controlat cu PWM, si un 0.55 Kw 400V cu reductor, controlat cu convertizor de frecventa. Bridele de masa trebuiau sa fie cu 40 mm mai lungi intr-un capat, gaurit, bagat conductorul si strans cu un surub radial ca la cuplele de la cablurile de sudura, dar am fost la limita cu materialul. Editat Decembrie 26, 2017 de Adrian Pruna Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 26, 2017 Partajează Postat Decembrie 26, 2017 Ca sa ma dau mai "cocos" as fi izolat motorul de masa. Motorul e simplu dar fiind cu lant ar fi trebuit si ceva saiba de plastic la una din roti. 1 Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Decembrie 26, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2017 M-am gandit si eu, plus ca trebuia si suportul motorului izolat de restul, dar nu prea se justifica. Controllerul este izolat, acolo mai pot aparea unele probleme la TIG de la HF. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Aprilie 6, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Defectele materialelor metalice ? Defect de laminare ? Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Aprilie 7, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Sifon de pardoseala inox 304L, 2 mm, doar din flex si WIG. 2 Link spre comentariu
emil.gabor Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Da . Este un defect de fabricație . Dar Nu doar materialele metalice au defect . Eu am pățit cu o bara de poliamida , in cateva puncte pe bara avea alta densitate. Nu degeaba piesele de rezistența gen lanț ridicare maraca sunt supuse verificării cu raze gama (sau alte raze) Zală cu zala . 2 Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Mai 12, 2018 Autor Partajează Postat Mai 12, 2018 Se vorbea intr-un post ca nu are cum sa aibe un aparat 100V tensiunea de mers in gol. De curentat la mana, foarte putin. Atata timp cat nu sesizeaza descarcare in arc, face acel Circuit Break Voltage - Uco. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 Tensiune mai mare in gol am folosit-o pentru amorsarea rapida a arcului. Am facut mai demult in colaborare cu cineva, un traf de sudura in CC cu diode de 355A, peste care suprapusesem la curent mic pe iesirea CC, o alta infasurare de circa 50Vac serie cu 3 resistente de 100 ohmi/25W si dioda 10Si6. Dupa filtraj (100+100uF/385Vcc, recuperat de pe un sasiu TV, inseriat cu 100 ohmi/25W sa nu trosneasca) aveam cam 70-75Vcc in gol. Arcul se amorsa instant. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Mai 25, 2018 Autor Partajează Postat Mai 25, 2018 Am desfacut Americanul sa-l suflu cu aer comprimat si cu o cale i-am facut si niste poze. Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Mai 26, 2018 Autor Partajează Postat Mai 26, 2018 No asta da job. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2018 Partajează Postat Mai 26, 2018 (editat) Imi pare rau ca nu mai pot da LIKE! Superbe poze! Imi place spatiul lasat intre spire pentru o mai buna ventilatie! Termic pus direct pe sirma din secundar!!! Cit despre lucrul la FIT, jos palaria! Editat Mai 26, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Martie 24, 2019 Autor Partajează Postat Martie 24, 2019 On 10/17/2017 at 9:14 PM, cipriyan123 said: Plasma aia e o superscula. Este foarte bine lucrata și rezistenta. Iar in cazul unei defecțiuni este destul de ușor de depanat. Și încă un lucru bun la ea: are amorsare in hf. E sfânt la plasma,la fel ca la tig. Am desfacut-o doar ca sa o suflu de praf, deci, cu aceasta cale trantesc si niste poze. Just FYI Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Iunie 23, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2019 Pregatit de saptamana ce urmeaza 4 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 (editat) Ma laud si eu pe ce am pus mina in ultima vreme. Ala albastru este un multiproces se 200Adc MIG/MMA/Tig DC care sudeaza de la 100Vac, am simulat eu reteaua proastasi a ajuns sa traga...57Adc la maxim! Cel rosu este doar MMA si WIG lift dar este monofaxic de 100Adc sau trifazic de 315Adc, il legi la retea si gaseste el ce`i acolo! Ambele merg cu celulozici, multiproces`ul onorabil, celalalt foarte bine! Editat Iunie 24, 2019 de Ion_Bumbu 1 Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Iunie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2019 Fain. Suficient; sigur te descurci cu ele la majoritatea lucrarilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum