Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tuburi rusesti

leo 17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leo 17

25

• gg101

2

• feri.visky

1

• Untold

1

Top autori în acest subiect

Vanzator absolut neserios.

poi nu v am lasat maj sa mi confirmati dm nu mi a ti confirmat decat dupa 2 zile si eu ce sa fac astept ??alt coleg le a luat ca mi a sonfirmat imediat ..macar daca lasa ti un nr de tel sa va sun (eu inclusiv nr meu vi l am dat sa ma suna ti ..)si tot eu sunt cel neserios ..???

Link spre comentariu

poi nu v am lasat maj sa mi confirmati dm nu mi a ti confirmat decat dupa 2 zile si eu ce sa fac astept ??alt coleg le a luat ca mi a sonfirmat imediat ..macar daca lasa ti un nr de tel sa va sun (eu inclusiv nr meu vi l am dat sa ma suna ti ..)si tot eu sunt cel neserios ..???

Saptamana trecut am confirmat dar ati spus ca nu sunteti in tara si o sa le livrati saptamana asta. Azi , de fapt , aflu ca deja s-au vandut o mare parte din ele. De ce nu mi-ati spus de aceasta situatie de cand v-am trimis adresa de livrare ? De ce nu mi-ati spus imediat ce s-au vandut, daca asta s-a intamplat inainte sa avem un "gentlemen's  agreement"? Nu ar fi fost nici o problema. De fapt , din partea mea , nici acum nu este. Ceea ce condamn este doar , atitudinea .

Editat de gg101
Link spre comentariu

Stimate domn leo 17,

Aici nu suntem la Bazar, nu este nevoie sa tot postati up-uri! Nu va ajuta la nimic. Ba mai mult va ascundeti... marfa! Va rog, deci, sa intelegeti...

Link spre comentariu

Stimate domn leo 17,

Aici nu suntem la Bazar, nu este nevoie sa tot postati up-uri! Nu va ajuta la nimic. Ba mai mult va ascundeti... marfa! Va rog, deci, sa intelegeti...

ok ..am inteles scuze le 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări