Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda lcd dmtech

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru tv

6

• bobo

4

• tehtronics

1

Top autori în acest subiect

cumparati mfy elegant,cea neagra, de la "son...." bucuresti.

sunt cele mai bune,la restul se mai sterge partial microcontrolerul daca se descarca bateriile,

constatarea este personala si mi-o asum.

eu mai nou cumpar alien smart pc ca daca se defecteaza pot rescrie usor memoria 24c32 iar pretul este foarte bun in comparatie cu mfy care s-a scumpit considerabil.

alien smart pc cumpar de la miv........ alexandria cu toate ca se gaseste si la son..... bucuresti,cele de la bucuresti au touch-uri in loc de contacte grafitate si se mai defecteaza.

Link spre comentariu

eu cumpar doar" telecomanda programabila 3 in 1 smart" la 12,5 lei si programatorul la 10,45 lei.

aceasta telecomanda  este de fapt 1 in 1 adica poate fi programata doar cu un cod,nu cu 3 cum este specificat in denumirea ei.

sunt foarte multumit de aceasta chiar daca este 1:1.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

salut.revin cu o intrebare asupra telecomenzi alien smart pc3in1.am descarcat si prog de inst atasat de unde am cumparato, dar nu reusesc sa conectez telecomanda pt a scrie codul.programatorul e instalat si licareste un led rosu inpermanenta!rog cativa pasi pt a reusi utilizarea corecta!multumesc.

Link spre comentariu

1.deschideti programul si apasati Identify

2,tineti apasat simultan tastele < si > pana se incarca 100% cu telecomanda foarte aproape se senzorul ir.

3cautati in lista tipul si modelul aparatului pe care dati dublu click pt a fi selectat sus in dreptil Program

4apasati Program si tineti telecomanda aproape de senzorul ir cu tastele < si > simultan apasate pana se incarca 100%.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări