doru tv Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 salut.caut o telecomanda originala sau compatibila pt tv lcd dmtech model lm32xy.multumesc anticipat! Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 daca aveti telecomanda "made for you" incercati cod 1849. Link spre comentariu
doru tv Postat Iulie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2015 rog stergerea topicului de admin, si imi cer scuze de deschiderea a aceluiasi topic din greseala!multumesc. Link spre comentariu
tehtronics Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Nu ai raspuns! Ai telec. MFY ? Link spre comentariu
doru tv Postat Iulie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2015 (editat) nu,caut sa cumpar una cu tot kitul si am gasit mai multe oferte!ce model imi recomandati? Editat Iulie 26, 2015 de doru tv Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 cumparati mfy elegant,cea neagra, de la "son...." bucuresti. sunt cele mai bune,la restul se mai sterge partial microcontrolerul daca se descarca bateriile, constatarea este personala si mi-o asum. eu mai nou cumpar alien smart pc ca daca se defecteaza pot rescrie usor memoria 24c32 iar pretul este foarte bun in comparatie cu mfy care s-a scumpit considerabil. alien smart pc cumpar de la miv........ alexandria cu toate ca se gaseste si la son..... bucuresti,cele de la bucuresti au touch-uri in loc de contacte grafitate si se mai defecteaza. Link spre comentariu
doru tv Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 (editat) telc de la miv sunt ok?pt ca sunt convenabile la pret! Editat Iulie 28, 2015 de doru tv Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 eu cumpar doar" telecomanda programabila 3 in 1 smart" la 12,5 lei si programatorul la 10,45 lei. aceasta telecomanda este de fapt 1 in 1 adica poate fi programata doar cu un cod,nu cu 3 cum este specificat in denumirea ei. sunt foarte multumit de aceasta chiar daca este 1:1. Link spre comentariu
doru tv Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 ok.multumesc! Link spre comentariu
doru tv Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 salut.revin cu o intrebare asupra telecomenzi alien smart pc3in1.am descarcat si prog de inst atasat de unde am cumparato, dar nu reusesc sa conectez telecomanda pt a scrie codul.programatorul e instalat si licareste un led rosu inpermanenta!rog cativa pasi pt a reusi utilizarea corecta!multumesc. Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 1.deschideti programul si apasati Identify 2,tineti apasat simultan tastele < si > pana se incarca 100% cu telecomanda foarte aproape se senzorul ir. 3cautati in lista tipul si modelul aparatului pe care dati dublu click pt a fi selectat sus in dreptil Program 4apasati Program si tineti telecomanda aproape de senzorul ir cu tastele < si > simultan apasate pana se incarca 100%. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum