SHADYYY Postat Februarie 12, 2007 Partajează Postat Februarie 12, 2007 Salut , Am o memorie eeprom 27C1000 de 1Mb pe care nu o stiu scrie , apelez la voi poate are cineva habar cu ce soft se scrie .Multumesc . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 13, 2007 Partajează Postat Februarie 13, 2007 Eu stiam ca 27C1000 este EPROM nu EEPROM, adica se sterge cu ultraviolete nu electric.Parca se programa numai paralel cu 12.5V si iti trebuie un programator de promuri, nu numai un soft. Softul depinde de ce tip de programator (hardware) ai.Cauta "EPROM programmer schematic" cu google si trebuie sa gasesti ceva. Link spre comentariu
SHADYYY Postat Februarie 13, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2007 Eu stiam ca 27C1000 este EPROM nu EEPROM, adica se sterge cu ultraviolete nu electric.Parca se programa numai paralel cu 12.5V si iti trebuie un programator de promuri, nu numai un soft. Softul depinde de ce tip de programator (hardware) ai.Cauta "EPROM programmer schematic" cu google si trebuie sa gasesti ceva. Ai dreptate , aceasta este EPROM CMOS , se scrie cu programatoare paralele la o tensiune de scriere de 12,5 V . iar ca soft se poate folosi , -Willem Eprom- ,cel putin asa am dedus eu din tot ce am putut gasi pe net . Multumesc pentru indicatiile tale care mi-au risipit neclaritatile. :drinkers: Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Si acest circuit a fost citit si scris cu un programator WILLEM .Asa ca si acest topic poate fi inchis.Bafta tuturor si sa ne intilnim la alte subiecte . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum