Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

smps dvd seg 430 sau dvd ronin p908

pitiay68

Postări Recomandate

Buna ziua.Am o problema cu un dvd seg 430-2,are sursa arsa,am cautat schema dar nu o gasesc,din poze am vazut ca este aceeasi cu a dvd ronin p908.Ma poate ajuta cineva cu schema sau unde o gasesc?Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pitiay68

5

• Depanatoru

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu prea se gasesc scheme , numai eventual la cele de marca gen Samsung , LG , etc . Daca nu sunt arse piese ca sa nu se mai recunoasca ce a fost , se repara fara schema , iar daca nu merita sunt anumite surse universale ce se pot adapta

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Nu prea se gasesc scheme , numai eventual la cele de marca gen Samsung , LG , etc . Daca nu sunt arse piese ca sa nu se mai recunoasca ce a fost , se repara fara schema , iar daca nu merita sunt anumite surse universale ce se pot adapta

Da stiu asta dar pe sursa respectiva sint 3 tensiuni 5v,12v si a doua mufa cu 4 pini,1,24vc 2 gnd,3 fl- 4 fl+.Ce rol au pini 3 si 4?.Mai sint doua diode probabil tzener,pe placa sint notate cu zd iar pe una scrie 202,nu stiu ce reptrezinta,cealalta sa spart si inca doua pe cre scrie v4148 sa inteleg ca este 1n4148 si inca o rezistenta scrumita a carei valoare no stiu,cu tranzistorii am lamurito.

Link spre comentariu

Pinii 3 si 4 poate sunt la filament afisaj VFD daca e asa aparatul . Daca pui o poza cu sursa ta defecta sa se vada unde vin piesele respective poate te indruma un coleg care are asa ceva , sau se pot "ghici" cam ce valori trebuie sa fie

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Pinii 3 si 4 poate sunt la filament afisaj VFD daca e asa aparatul . Daca pui o poza cu sursa ta defecta sa se vada unde vin piesele respective poate te indruma un coleg care are asa ceva , sau se pot "ghici" cam ce valori trebuie sa fie

Da,aveti dreptate pinii respectivi alimentau afisajul.Am adaptat alta sursa fara acei pini care alimentau afisajul si functioneaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări