pitiay68 Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Buna ziua.Am o problema cu un dvd seg 430-2,are sursa arsa,am cautat schema dar nu o gasesc,din poze am vazut ca este aceeasi cu a dvd ronin p908.Ma poate ajuta cineva cu schema sau unde o gasesc?Va multumesc! Link spre comentariu
pitiay68 Postat Iulie 27, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2015 Nu stie nimeni unde gasesc schema sursei de alimentare? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 (editat) Nu prea se gasesc scheme , numai eventual la cele de marca gen Samsung , LG , etc . Daca nu sunt arse piese ca sa nu se mai recunoasca ce a fost , se repara fara schema , iar daca nu merita sunt anumite surse universale ce se pot adapta Editat Iulie 27, 2015 de Depanatoru Link spre comentariu
pitiay68 Postat Iulie 27, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2015 Nu prea se gasesc scheme , numai eventual la cele de marca gen Samsung , LG , etc . Daca nu sunt arse piese ca sa nu se mai recunoasca ce a fost , se repara fara schema , iar daca nu merita sunt anumite surse universale ce se pot adapta Da stiu asta dar pe sursa respectiva sint 3 tensiuni 5v,12v si a doua mufa cu 4 pini,1,24vc 2 gnd,3 fl- 4 fl+.Ce rol au pini 3 si 4?.Mai sint doua diode probabil tzener,pe placa sint notate cu zd iar pe una scrie 202,nu stiu ce reptrezinta,cealalta sa spart si inca doua pe cre scrie v4148 sa inteleg ca este 1n4148 si inca o rezistenta scrumita a carei valoare no stiu,cu tranzistorii am lamurito. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Pinii 3 si 4 poate sunt la filament afisaj VFD daca e asa aparatul . Daca pui o poza cu sursa ta defecta sa se vada unde vin piesele respective poate te indruma un coleg care are asa ceva , sau se pot "ghici" cam ce valori trebuie sa fie Link spre comentariu
pitiay68 Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 Schema dvd seg 430 Link spre comentariu
pitiay68 Postat August 21, 2015 Autor Partajează Postat August 21, 2015 Pinii 3 si 4 poate sunt la filament afisaj VFD daca e asa aparatul . Daca pui o poza cu sursa ta defecta sa se vada unde vin piesele respective poate te indruma un coleg care are asa ceva , sau se pot "ghici" cam ce valori trebuie sa fie Da,aveti dreptate pinii respectivi alimentau afisajul.Am adaptat alta sursa fara acei pini care alimentau afisajul si functioneaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum